RADIOSITE Fórum

• Lajta Rádió - Mosonmagyaróvár - 100.7 MHz

#107253  Szerző: akos9277

djlacee írta:
akos9277 írta:
imi86 írta:Elvileg november 1-től. Gyakorlatilag kitudja...
Tegnap indítottuk a 7 napos visszaszámlálást. ;) Már csak 6 nap és.. :up:
És addigra sztereó lesz, illetve hangosabb is? A Neo kiesése után egész tisztán jön, de sztereó jel és RDS nem :/
Persze! A szakmaiság is beköltözik a frekire! :hehe:
 #107250  Szerző: djlacee

akos9277 írta:
imi86 írta:Elvileg november 1-től. Gyakorlatilag kitudja...
Tegnap indítottuk a 7 napos visszaszámlálást. ;) Már csak 6 nap és.. :up:
És addigra sztereó lesz, illetve hangosabb is? A Neo kiesése után egész tisztán jön, de sztereó jel és RDS nem :/
 #106254  Szerző: djlacee

Mikortól lesz Ozone? Ma belehallgattam megint, és mintha gyengébben jönne mint régebben, a minőség meg továbbra is borzasztó
 #106181  Szerző: mihalylovics

hegeri írta: eljárt felette az idő. 5 éve szinte semmit nem változott, a zenei rotáció borzasztó. (Korda György után simán szólt Rihanna). Bár, ez csak az én véleményem. :)
Ez szerintem már 5 éve is ciki volt.
 #106172  Szerző: hegeri

mihalylovics írta:
hegeri írta:Mint mosonmagyaróvári, abszolút nem fog hiányozni :)
Annyira rossz? Én nem tudom hallgatni, ugyanis neten nem jön, de itt olvastam már telefont lecsapó tulajdonosról és társairól, ezek nálam nem jó jelek... :D
Nem mondanám úgy, hogy rossz, inkább úgy fogalmaznék, hogy eljárt felette az idő. 5 éve szinte semmit nem változott, a zenei rotáció borzasztó. (Korda György után simán szólt Rihanna). Bár, ez csak az én véleményem. :)
 #106147  Szerző: mihalylovics

hegeri írta:Mint mosonmagyaróvári, abszolút nem fog hiányozni :)
Annyira rossz? Én nem tudom hallgatni, ugyanis neten nem jön, de itt olvastam már telefont lecsapó tulajdonosról és társairól, ezek nálam nem jó jelek... :D