RADIOSITE Fórum

• OZONE FM

#106174  Szerző: comet

Nem csak frekit kap hanem stúdiót is? Ez azt jelenti,hogy nem a teljes adást veszik át-úgy mint az R1-nél van?
 #106077  Szerző: akos9277

Akkor lelövöm én! ;) Novemberben startol az OzoneFM Mosonmagyaróváron, az FM 100,7-en! Mi már nagyon készülünk, úgyhogy nem csak a sok-sok újdonság miatt lesz érdemes fülelni! ;)
 #106067  Szerző: djlacee

Nem tudom lelőjem-e a poént vagy ne :)
 #105937  Szerző: FLaci81

powerT írta:
Zoey írta:Neten elég gyakran hallgatom ezt a rádiót. Tetszik, jók a szignálok, műsorvezetők, a zenék is egységesek, pörgősek. Sok újdonságot itt hallok először. Kíváncsi lennék a hallgatottságára.
Engem is érdekelne. ;D
Nekem nagyon tetszik a rádió mindenféle formában! :)
Kár, hogy Pápán ahol lakom pont nem jön be, így kénytelen vagyok netről hallgatni, nagyon ott van! Hajrá!

Engem is érdekelne a hallgatottsága.
 #105923  Szerző: powerT

Zoey írta:Neten elég gyakran hallgatom ezt a rádiót. Tetszik, jók a szignálok, műsorvezetők, a zenék is egységesek, pörgősek. Sok újdonságot itt hallok először. Kíváncsi lennék a hallgatottságára.
Engem is érdekelne. ;D
 #105553  Szerző: Zoey

Neten elég gyakran hallgatom ezt a rádiót. Tetszik, jók a szignálok, műsorvezetők, a zenék is egységesek, pörgősek. Sok újdonságot itt hallok először. Kíváncsi lennék a hallgatottságára.
 #105084  Szerző: powerT

djlacee írta:
LuciFerko írta:
djlacee írta:Tök jó hogy soproni rádión meg egyiken sem megy

De sok német ajkú van, nem?
akad
Csak hát egy ilyennek azért nem kis költsége van szerintem, azért utaltam az autógyárra... :)
 #105058  Szerző: djlacee

LuciFerko írta:
powerT írta:
djlacee írta:Tök jó hogy soproni rádión meg egyiken sem megy
Gondolom, ott nincs autógyár. :)
De sok német ajkú van, nem?
akad
  • 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90