RADIOSITE Fórum

• FM-DX

#106277  Szerző: LuciFerko

Attis írta:Ejnye-bejnye Kaposváron ketten rosszalkodnak! :D Viszont a belvárosban lassan sírian üres sávban tök jó volt...
Gondolom mp3 transzmitter. :troll:
 #106276  Szerző: Attis

Ejnye-bejnye Kaposváron ketten rosszalkodnak! :D Viszont a belvárosban lassan sírian üres sávban tök jó volt...
 #106272  Szerző: Csongii

Nem tudom tegnap előtt mi volt, először találkoztam ilyesmivel. Mentem Pécsre, Szajk után a rádiót csak úgy hülyeségből rányomtam a Tenkes Rádióra (Siklós 88,6 MHz) , aztán volt meglepetés. :shock: :shock: :shock: Tisztán jött. Mondjuk azt tudni kell, hogy baromi nagy zuhéé volt előtte és nagyon be volt borulva az ég. Egyébként alapból nem lenne fogható ott, ugyanis pont teljes takarásban van a Villányi-hegység miatt a szakasz az adótól. De úgy örültem, hogy végre én is fogtam valamit, amit amúgy nem lehet azon a részen. ^^
 #106270  Szerző: csokie

Pasa írta:
csokie írta:Budaörs rádió egy hulladék. Mind vetelkorzetben, mint műsorokban, mint mv-ben, mind zenei kinalatban.
Jó nagy területen vehető, gyakorlatilag Budapest 70%-át lefedi. A zenei kínálata - nekem - tetszik, jó sok régi zene megy rajta. :yes:
Hát, én a Sas-hegy lábánál már nem tudom venni telefonnal... Kocsival meg már ahogy mész át az Erzsébet-híd felé budáról pest irányába, ott teljesen el is halkul. Hídon oké, aztán ahogy átérsz a pesti belvárosba, már meg is szűnik újra. Nem tudom hogy hol 70%, de én akármilyen irányból közelítettem Budaörsöt, ahogy elhagytam a várost, már kezd is szaggatni, ha pest fele mész akkor a 104.7 Class FM miatt élvezhetetlen. Érden sem vehető már normálisan, pedig légvonalban öt kilométerre van Budaörs.
 #106264  Szerző: Glenn

csokie írta:Budaörs rádió egy hulladék. Mind vetelkorzetben, mint műsorokban, mint mv-ben, mind zenei kinalatban.
Jó nagy területen vehető, gyakorlatilag Budapest 70%-át lefedi. A zenei kínálata - nekem - tetszik, jó sok régi zene megy rajta. :yes:
 #106224  Szerző: csokie

Budaörs rádió egy hulladék. Mind vetelkorzetben, mint műsorokban, mint mv-ben, mind zenei kinalatban.
 #106223  Szerző: pébégáz

rmihaly76 írta:Budaorson az egyik korforgalomnal egy jo nagy "Budaors radio 104.8" plakat figyelt a keritesen... en meg ritkan jarok azon kornyeken :)
Kifele, mifele radio ez? (Csak kivancsi vagyok)
Évek óta létezik már.
 #106218  Szerző: asimov

Budaorson az egyik korforgalomnal egy jo nagy "Budaors radio 104.8" plakat figyelt a keritesen... en meg ritkan jarok azon kornyeken :)
Kifele, mifele radio ez? (Csak kivancsi vagyok)
 #106165  Szerző: LuciFerko

rmihaly76 írta:100.1-en megall a kereso a DELTA-n :)
Az egy jó kis horvát rádió, úgy néz ki beindult a tropo. :troll:
 #106164  Szerző: asimov

100.1-en megall a kereso a DELTA-n :)
  • 1
  • 225
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • 541