RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#10905  Szerző: mg

várj, sztárfm miért is nincs ott akkor?... :)
 #10904  Szerző: Sakál

Ki lett már vesézve ez a dolog eléggé. De hogy valami választ azonnal kapj: "országos rádiók és nagyobb rádiós hálózatok"
 #10902  Szerző: LuciFerko

olvass vissza :P
 #10901  Szerző: fofla

Nem kötekednék nagyon, de a RISE, mióta Országos rádió? Csak azért mert a neten hallgatják? Bocsi nem mintha nagyon zavarna, de ennyi erővel bármelyik rádió ide is kikerülhetne.
 #10806  Szerző: LuciFerko

még mindíg rokk megy 88,1en
 #10642  Szerző: LuciFerko

zenefalo írta:Még mindig nem történt meg a váltás Rise Fm-re,mi a következő időpont,január 19 vagy február 1?
annyit tudok, hogy a héten.
 #10624  Szerző: zenefalo

Még mindig nem történt meg a váltás Rise Fm-re,mi a következő időpont,január 19 vagy február 1?
 #10622  Szerző: bsector

Egyik rokonomnál fogtam be véletlenül a mini hi-fi tornyán valamelyik nap a XI. kerületben, miközben próbáltam a 88,1-hez beállítani az antennát, de csak egy pont volt ahol bejött a 97,3 (akkor viszont sztereóban, de RDS nélkül), viszont ha egy centit is elmozdítottam az antennát, már el is ment.[/quote][/quote]

Kb. az Árpád híd vonaláig lehet jól fogni szenvedés nélkül a 97,3-at. Szerintem. :)
 #10611  Szerző: mlaszlo

Holnaptól egyébként már lehet számítani arra, hogy felváltja a Rise FM a Pont FM-et?
 #10602  Szerző: mlaszlo

Előszedtem a rádióhoz a korábban tv-hez használt erősítős szobaantennát. Bejön vele egész jó minőségben a 88,1 sztereóban, RDS-el, de akárhogy próbáltam állítani az antennát van egy furcsa pattogó hang alatta? Nálam lehet valami, ami zavarhatja ezt a frekvenciát vagy az adás ilyen most?
  • 1
  • 435
  • 436
  • 437
  • 438
  • 439
  • 470