RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#106246  Szerző: Chucky

mimi írta:
Chucky írta:Már ugyan miért jelölnének ki egy frekvenciát? Ez egy budapesti frekvencia és nem országos. Ameddig elszól elszól.
Már ugyan miért jelöltek ki a Classnak? Az egy 69%-os lefedettségű frekvenciakészlet, nem hetvenvalahány.
Félreértés ne essék, nem a Class mellett szólok, ugyanúgy idegesít, hogy csak puszira kapják a frekvenciákat.
 #106245  Szerző: mimi

Chucky írta:Már ugyan miért jelölnének ki egy frekvenciát? Ez egy budapesti frekvencia és nem országos. Ameddig elszól elszól.
Már ugyan miért jelöltek ki a Classnak? Az egy 69%-os lefedettségű frekvenciakészlet, nem hetvenvalahány.
 #106244  Szerző: Chucky

PooLee írta:- a ClassFM példájához hasonlóan kijelölnek neki egy frekvenciát néhány nagyobb városban, ahol nem tökéletes a vétel (így talán Győrben is)
Már ugyan miért jelölnének ki egy frekvenciát? Ez egy budapesti frekvencia és nem országos. Ameddig elszól elszól.
Győrben rosszul vehető....na és?
Pesten meg a győri rádiók nem vehetőek. Majd azoknak meg ott jelölnek ki frekvenciát? :lol:
 #106243  Szerző: PooLee

Szerintem már dolgoznak rajta az illetékesek... Attól függően, hogy mekkora prioritást élvez a támogatott rádiók között, az alábbi eshetőségeket tartom elképzelhetőnek:

- megkapja a NEO FM ellehetetlenítése következtében felszabaduló frekvenciacsomagot (feltéve, hogy nem a Kossuthnak vagy a Lánchídnak ajándékozzák)
- a ClassFM példájához hasonlóan kijelölnek neki egy frekvenciát néhány nagyobb városban, ahol nem tökéletes a vétel (így talán Győrben is)
- ellenségesnek tekintett rádiók frekvenciáját adják oda egy "pályázat" keretén belül (Rádió1 vagy Kék Duna)
 #106235  Szerző: comet

Győrben és környékén nagyon rosszul fogható , nem lehetne javítani rajta egy kicsit?
 #105288  Szerző: mihalylovics

2
Jozsfm964 írta:
Dani írta:
gkiskovacs írta:Csak engem zavar ez a délutáni műsornak nevezett förmedvény? Ez még a reggeli műnyihogós izét is alulmúlja... Kiválasztanak egy témát és x órán keresztül arról van szó, de ugyanazt mondják gyakorlatilag mindegyik megszólaláskor, elmondják ugyanazt száharmincszor. Ehelyett inkább adnának zenét, mindenki jobban járna. Mondjuk engem az a mobilstúdiós nagyképű idióta is irritál. Amúgy a zenei kínálata jó a rádiónak, de a "műsorok" azok U.SZ.A.V....
Szerintem is egy zenés rádiónak elsősorban a zene kellene, hogy legyen a fő eleme!
Figyelni kell a zene-szöveg arányra és némi közszolgálati vállalásuk is van, ezt így szórakoztató módon megvalósítani azért nem semmi. Teljesen jó a délutáni Roadshow szerintem!
Szerintem is jó a műsor, már hiányzott egy ilyen a "pesti éterből". Nekem speciel eszembe sem jutott, hogy a közszolgálati vállalás miatt van...
 #105278  Szerző: Jozsfm964

Dani írta:
gkiskovacs írta:Csak engem zavar ez a délutáni műsornak nevezett förmedvény? Ez még a reggeli műnyihogós izét is alulmúlja... Kiválasztanak egy témát és x órán keresztül arról van szó, de ugyanazt mondják gyakorlatilag mindegyik megszólaláskor, elmondják ugyanazt száharmincszor. Ehelyett inkább adnának zenét, mindenki jobban járna. Mondjuk engem az a mobilstúdiós nagyképű idióta is irritál. Amúgy a zenei kínálata jó a rádiónak, de a "műsorok" azok U.SZ.A.V....
Szerintem is egy zenés rádiónak elsősorban a zene kellene, hogy legyen a fő eleme!
Figyelni kell a zene-szöveg arányra és némi közszolgálati vállalásuk is van, ezt így szórakoztató módon megvalósítani azért nem semmi. Teljesen jó a délutáni Roadshow szerintem!
 #105277  Szerző: Jozsfm964

djlacee írta:Zajos a stream...
Ezt már én is említettem! Most újra 192 Kbit/s-os a stream. Eddig 128 volt. Tisztább lett de a dinamika még mindig nulla.
 #105274  Szerző: Dani

#105262  Szerző: djlacee

Zajos a stream...
  • 1
  • 433
  • 434
  • 435
  • 436
  • 437
  • 565