RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#106457  Szerző: mimi

jeek írta:
mimi írta:http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 8585_n.png Annyira alja.
Egy alacsony költségvetésű helyi TV is megüti ezt a szintet :)
Két külön dolog, hogy valami gagyi, vagy embertelen, ez szerintem a BpTV-nél se jutott volna soha senkinek eszébe. Mondjuk régóta feszítették a húrt, borzasztó gusztustalanul nyúltak mások tragédiáihoz, várható volt, hogy elpattan. Azóta elnézést kértek, hogy "rendkívül súlyos témát érintettek" és "hamarosan jelentkeznek a friss kérdéssel", de csesszék meg az elnézést, ugyanoda fognak visszatérni.
 #106420  Szerző: mlaszlo

mimi írta:
djlacee írta:a Jóban Rosszban -ban
Jó műsor? Szereted? Mit nyújt számodra? :D
(vicceltem, na)
A legjobb orvosokat :) Ahogy látom aki a Csillagvirág klinikára bekerül, nem nagyon jön ki két lábon.
 #106386  Szerző: djlacee

mimi írta:
(vicceltem, na)
:blush: :blush: :blush: :blush: de ha egyszer elkezdted már nem lehet csak úgy kiszállni
 #106385  Szerző: mimi

(vicceltem, na)
 #106383  Szerző: djlacee

Annyira ratyi ez a Magyar Telekom termékelhelyezés a Jóban Rosszban -ban :gülü2:
 #106338  Szerző: Roger

Facebookon is azért "kapja az ívet" a supertv2 :punch:
 #106334  Szerző: markfelt

mlaszlo írta:
adminisztrator írta:Váczi Gergő és Lang Györgyi olyan, mintha még sose szerepeltek volna kamera előtt. @SuperTV2
Teljesen össze nem illő párost sikerült összehoznia a műsor szerkesztőinek. Maguk a témák sem igazán érdekfeszítőek.
Néztem őket és én égtem.
 #106333  Szerző: mlaszlo

adminisztrator írta:Váczi Gergő és Lang Györgyi olyan, mintha még sose szerepeltek volna kamera előtt. @SuperTV2
Teljesen össze nem illő párost sikerült összehoznia a műsor szerkesztőinek. Maguk a témák sem igazán érdekfeszítőek.
  • 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 203