Amúgy egész jó ez az éjjeli műsor, igaz kb fél éve nem hallgattam R1-et huzamosabb ideig.
Ivoa írta:Melyik az?mato21 írta:SziasztokNem szűnik meg. Arra meg kiváncsi vagyok, h a kisköz adónak van-e engedélye a Discoshitet promózni.
Megszűnik a Disco shit? Mert egy másik kis közösségi rádió most hirdeti hogy hamarosan indul.
Ki mit tud erről?
mato21 írta:SziasztokNem szűnik meg. Arra meg kiváncsi vagyok, h a kisköz adónak van-e engedélye a Discoshitet promózni.
Megszűnik a Disco shit? Mert egy másik kis közösségi rádió most hirdeti hogy hamarosan indul.
Ki mit tud erről?
Ivoa írta:most hallgatom hogy eltér a két adás zenei anyaga, bár hogy milyen mértékben, azt még nem tudom.kukac írta:Azt látom, hogy a magyar zenéket igyekeznek 10-14 óra közöttre betenni, bár talán most már más alkalmakkor is előfordul. A békéscsabai/balatoni/zalaegerszegi/nyíregyházi frekiken is magyar zenék mennek ilyenkor, vagy csak a 2012-ben elnyerteken?adminisztrator írta: Tényleg bevezették ezt az irdatlan nagy baromságot?méghozzá nyáron, hallani olyat is hogy állítólag csak az új frekvencianyertesekre vonatkozik (persze ez erős fenntartásokkal kezelendő, de a médiatestület jogértelmezési gyakorlatát tekintve semmin sem csodálkoznék).
Mert akkor ezt egyik nagyobb rádió sem teljesíti.
Amúgy amióta pécsi központú a network, jóval több az új zene.) Nyerges Iza, A. Horváth László és a többiek is jók, bár hiányzik Pinke és Györke Attila.
Arra viszont figyelni kellene, hogy Nyerges Iza ne kezdjen el a pécsi belvárosban eltöltött estéjéről mesélni, mert ez nyíregyházaiakat nem érint.)
adminisztrator írta:Mostanában hallgatom, mert még mindig nincs jobb, na meg a kábelszolgáltatóm (Pesten) berakta a 94.4-re.Sajnos (vagy nem sajnos) még mindig a R1 lenne a legjobb a Neo helyére. Ugyan nem tudom, hogy nem kormányközeli adóként mennyi reklám menne rá országosan (de azért csak több, mint az ellenzéki Neo-ra).
kukac írta:Azt látom, hogy a magyar zenéket igyekeznek 10-14 óra közöttre betenni, bár talán most már más alkalmakkor is előfordul. A békéscsabai/balatoni/zalaegerszegi/nyíregyházi frekiken is magyar zenék mennek ilyenkor, vagy csak a 2012-ben elnyerteken?adminisztrator írta: Tényleg bevezették ezt az irdatlan nagy baromságot?méghozzá nyáron, hallani olyat is hogy állítólag csak az új frekvencianyertesekre vonatkozik (persze ez erős fenntartásokkal kezelendő, de a médiatestület jogértelmezési gyakorlatát tekintve semmin sem csodálkoznék).
Mert akkor ezt egyik nagyobb rádió sem teljesíti.