RADIOSITE Fórum

• MTG (Viasat Explore, History, Nature, Epic Drama)

#106487  Szerző: markfelt

Zoey írta:
adminisztrator írta:Megjegyzem: idén februárban kivonult a szlovén piacról a Viasat TV3, 5 év után.
És szerinted mi az oka a piacokról való kivonulásaiknak? Csökkenő reklámbevétel? Nem találják a lehetőségeiket? Magyarországon milyen erre utaló jel van, azon kívül, hogy a nézettségük mostanában nem hogy nem emelkedik, de még romlik is?
Ez már csak feltételezés részemről, de pl. az RTL és TV2 Csoport csatornái. Ők feljönnek, a Viasat lemarad... nincs egy erős elsődleges csatorna, hanem a Viasat3 is már a középmezőnyre van targetálva. A kábelszolgáltatók meg kirakják, mert azon az áron, amin most fut, nem igazán éri meg bent hagyni, pláne úgy, hogy nincs semmilyen húzóműsor.

Vagy beleraknak pármillió eurót és indítanak még egy TV8-at, meg egy Viasat3+-t (a skandináv és balti minta alapján), vagy feladják a harcot...

Szvsz. a Viasat akkor cseszte el, amikor a Viasat3-at átpozicionálta a nőkre és megemelte az árat (analóg földi sugárzásról meg kivonult és nem indult el ingyenesen a DVB-T-n sem). De legalább volt pár jó éve.

Pedig 2006 körül csak ezt néztem.
 #106486  Szerző: Zoey

adminisztrator írta:Megjegyzem: idén februárban kivonult a szlovén piacról a Viasat TV3, 5 év után.
És szerinted mi az oka a piacokról való kivonulásaiknak? Csökkenő reklámbevétel? Nem találják a lehetőségeiket? Magyarországon milyen erre utaló jel van, azon kívül, hogy a nézettségük mostanában nem hogy nem emelkedik, de még romlik is?
 #106485  Szerző: markfelt

Zoey írta:
Roger írta:
adminisztrator írta:Úgy hírlik, gondok vannak a Viasat Hungáriánál, hamarosan akár meg is szűnhet a Viasat3 és a Viasat6.
:o :( :( :( Na neeee...
Én nem hallottam erről, azonban arról igen, hogy hamarosan új értékesítési csapattal és ügynökséggel dolgozik a cég (január 1-jétől az Atmedia látja el a Viasat3 és a Viasat6 reklámszpot-értékesítését).
Hát persze, amíg nincs konkrét döntés a kivezetésről, addig ideiglenesen kiadták az at-nak.

Megjegyzem: idén februárban kivonult a szlovén piacról a Viasat TV3, 5 év után.
 #106483  Szerző: Zoey

Roger írta:
adminisztrator írta:Úgy hírlik, gondok vannak a Viasat Hungáriánál, hamarosan akár meg is szűnhet a Viasat3 és a Viasat6.
:o :( :( :( Na neeee...
Én nem hallottam erről, azonban arról igen, hogy hamarosan új értékesítési csapattal és ügynökséggel dolgozik a cég (január 1-jétől az Atmedia látja el a Viasat3 és a Viasat6 reklámszpot-értékesítését).
 #97849  Szerző: djlacee

De minek kell a logó alá kiírni a nevét is? :punch:
 #97847  Szerző: tomee87

Pasa írta:
jeek írta:Mennyivel jobb lett ez a színes logó :) Megjelenhetne a Nature és History-n is. :)
A History is ilyen logóval megy (kékben egy H betű).
Valóban és a Viasat Nature is zöld lett :)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 28