RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#10654  Szerző: rsite1

mg írta:
MikySoft írta:
mg írta:éjszakai Tényekkel szoktam zárni a napot, de az mindig külön adás, ismétlésre nem emlékszem korábbról se
Így van. Külön adás, de egy az egyben a 19.30-as összefoglalókkal.
Tehát ha közben meghalt volna Gyurcsány Ferenc, akkor sem mondják be.
ja, a felvett anyagok lehet átkerülnek a 18.30-asból, utána azért már nem sok forgatnivaló van alapesetben, meg nem sok minden történik, de például egy-két plusz telefoninterjú mindig van benne, tehát éppenséggel tudnak reagálni a közben adódó rendkívüli történésekre
Ja bocs, 18.30. (Megszoktam az M1 híradójának időpontját.)
 #10652  Szerző: mg

MikySoft írta:
mg írta:éjszakai Tényekkel szoktam zárni a napot, de az mindig külön adás, ismétlésre nem emlékszem korábbról se
ja, a felvett anyagok lehet átkerülnek a 18.30-asból, utána azért már nem sok forgatnivaló van alapesetben, meg nem sok minden történik, de például egy-két plusz telefoninterjú mindig van benne, tehát éppenséggel tudnak reagálni a közben adódó rendkívüli történésekre
 #10649  Szerző: rsite1

#10648  Szerző: mg

MikySoft írta:A Jó estét, Magyarország! megszűnt, helyette megismételték a 19.30-as Tényeket.
?
éjszakai Tényekkel szoktam zárni a napot, de az mindig külön adás, ismétlésre nem emlékszem korábbról se

amúgy határ szar az egész csatorna valóban, egyedül az benne, ami még úgy elmegy.

a TV2 meg lehet bölcsebb lett volna, ha csendben meghúzzák magukat blogügyben is, mert ha nem volnának igazak a leírtak, azon rendes felelős emberek röhögnének egy jót, legfeljebb.
de hát igazak... az meg, hogy belső emberek egyre többen és egyre több helyen adagolják kifelé az infókat, az egy cégnél rettenetes és iszonyatos belső problémákra utal. amiért nem azok a felelősek, akik kiszivárogtatnak.
de a TV2 amúgy is jó blogbezáratásban, a Dugnám blogot is töröltették a Gombos Edinás cikk miatt :mrgreen:
 #10647  Szerző: rsite1

Mauro írta:http://comment.blog.hu/2009/01/15/lecsapott_a_tv2
Ebben az a gáz, hogy a Tv2 pár éve - a gyenge nézettség ellenére - szerintem verte az RTL-t a műsor szempontjából.

Mára lezüllesztették, de hogy minek, azt nem tudom. Vegyük pl. a Tények esetét.

1-2 éve az RTL-híradó maga volt a balfaszság magasiskolája, abszolút a Tv2 Tények volt a jobb.
Erre mit csináltak? Bárdos Andrásnak kitakarították a szerkesztőséget, szép fokozatosan ő vett át mindent.

Meg is lett az eredménye. A Jó estét, Magyarország! megszűnt, helyette megismételték a 19.30-as Tényeket.
Ezzel szemben az RTL-híradónak még a Barátok Közt szünetében lévő adása is friss. Nem ismétlés...
Ha bejött egy új hír, bemondták akkor!

Csökkent a Tények műsorideje. Amikor a Tv2-n vége, az RTL-en még legalább 2 hírt beolvasnak.

Az értelmes műsorokat megszüntették, helyette jött Uri Geller, meg Afrika kalandfaszom, stb.

Gáz lett, na!
 #10132  Szerző: MrG

MikySoft írta:De amúgy ez a Google is érdekes:
:shock:
De micsoda szellemi szint uralkodik a "cigány" és a "zsidó" találatoknál bejövő fórumokon... :?
 #10129  Szerző: rsite1

Miért csúnya? Sztem kurva szép. :)

De amúgy ez a Google is érdekes:

Kép

:mrgreen:
  • 1
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • 203