mimi írta:Ha már idézel, tedd szó szerint: félázsiai.adminisztrator írta:Nyugat-Ázsia.djlacee írta:EZ NEM KELET-EURÓPANem hát. Óceánia.
De hagyjuk abba, mert kitilt minket Pasa.

mimi írta:Ha már idézel, tedd szó szerint: félázsiai.adminisztrator írta:Nyugat-Ázsia.djlacee írta:EZ NEM KELET-EURÓPANem hát. Óceánia.
adminisztrator írta:Nyugat-Ázsia.djlacee írta:EZ NEM KELET-EURÓPANem hát. Óceánia.
adminisztrator írta:EZ NEM KELET-EURÓPAmimi írta:Nem külföldi szakmai tőke barát kicsiny kelet-európai államunk. Pontosabban nem szakmai tőke barát. Tulajdonképpen nem barát.djlacee írta:hallod basszus te adj már tippeket, legyen végre tényleg egy NRJ vagy VIRGINAz NRJ meg a Virgin is nézegeti a térképet, rábök, hogy Magyarország, aztán elvet.
Feladtam a "legyen magyar tulajdonú rádió" elvet
jeek írta:Akárhányszor megjelenik egy cikk, hogy lekapcsolják a Neo FM-et, itt rögtön azt lehet olvasni, hogy majd jön a Kossuth a helyéreVan benne valami. Szalai Úrnő az ORTT alatt is ezt akarta, most végre teljesül eme piszkos vágya.![]()
mimi írta:Nem külföldi szakmai tőke barát kicsiny kelet-európai államunk. Pontosabban nem szakmai tőke barát. Tulajdonképpen nem barát.djlacee írta:hallod basszus te adj már tippeket, legyen végre tényleg egy NRJ vagy VIRGINAz NRJ meg a Virgin is nézegeti a térképet, rábök, hogy Magyarország, aztán elvet.
djlacee írta:hallod basszus te adj már tippeket, legyen végre tényleg egy NRJ vagy VIRGINAz NRJ meg a Virgin is nézegeti a térképet, rábök, hogy Magyarország, aztán elvet.
egon2 írta:Az eddigi Kossuth rádió FM hálózatát,helyi rádióknak kellene megpályázni.Azoknak. Meg Teréz anyának.
mimi írta:hallod basszus te adj már tippeket, legyen végre tényleg egy NRJ vagy VIRGINIvoa írta:"Túl logikus" lenne, hogy ide is egy kormányközeli adó jöjjön. Akkor csökkenne a Class FM, Music FM és társai reklámbevétele, az pedig őket is veszteségbe vinné.Csinálna Nyerges még egy rádiót, amin mennek a Slágeres tinglitanglik, arra is jön hallgató meg pénz, lehet, hogy a Classnak ettől egy lehelletnyit kevesebb lesz, de összességében meg lehet, hogy pozitívabban jön ki.