RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#106623  Szerző: djlacee

Gabeedj írta:Vissza a Slágert???
Ettől isten mentsen meg!!!!!!!!
ÉN továbbra is azt mondom, hogy szeretettel várunk egy NRJ-t vagy VIRGIN RADIO -t
 #106620  Szerző: Gabeedj

Vissza a Slágert???
Ettől isten mentsen meg!!!!!!!!
 #106617  Szerző: DRoland

Én abban reménykedem (bár lehet hiába), hogy jön majd erre a frekvencia-csomagra egy tőkeerős és olyan cég, aki független a politikától és ért a rádiózáshoz... szép álom...

Mostmár csak a vak nem látja, hogy mi folyik itten, mindenki látja milyen rádiók élnek meg és milyenektől veszik el a frekvenciát. Emlékezni kellene Majtényi miért mondott le és mi volt a véleménye a két országos rádió üzleti terveiről...
Vissza a Slágert!
 #106612  Szerző: markfelt

Pasa írta:
adminisztrator írta:De hagyjuk abba, mert kitilt minket Pasa. :lol:
Kellett ez? Akkor most adj magadnak 24 órát személyeskedésért! :x
Adhatok holnap déltől? Most izgalmak vannak a Neo offolása miatt. :D
 #106611  Szerző: mimi

egon2 írta:Mimi:Valami miatt orrolsz rám!Bár nem értem miért!Te szakmabéli vagy?Jó magam csak laikus rádió hallgató!
A helyesírásért meg,bocs!
Bocsi az OFFért!
Nincs orrolás, a helyesírást meg nagymértékben javítaná, ha írásjel után szóközt tennél, de olyan dolgokat írsz, amikkel mindenki tökéletesen tisztában van, még a laikus rádióhallgatók is, vagy épp hetek óta arról beszélünk a fórumban, esetleg éppen kettővel előtted írja le valaki. Ez nem az én személyes orrolásom, másnak is feltűnik. Hogy szakmabéli lennék, az túlzás, de elméletben és gyakorlatban is foglalkozom a területtel.
 #106610  Szerző: egon2

Mimi:Valami miatt orrolsz rám!Bár nem értem miért!Te szakmabéli vagy?Jó magam csak laikus rádió hallgató!
A helyesírásért meg,bocs!
Bocsi az OFFért!
 #106606  Szerző: mimi

soge írta:"A Neo World nemcsak magyaroknak szól majd. A világ országainak ötven százalékához szeretnénk eljutni, már 8-10 ezek közül tesztelés alatt van. A németeknek német nyelven, a briteknek angol nyelven szolgáltatunk majd műsort. A világ legnagyobb rádiós médiahálózata van kiépülőben éppen" (http://vehir.hu/cikk/2012-11-09/ejfelko ... eo_fm.html)
Jó, sok sikert :lol:
 #106604  Szerző: soge

"A Neo World nemcsak magyaroknak szól majd. A világ országainak ötven százalékához szeretnénk eljutni, már 8-10 ezek közül tesztelés alatt van. A németeknek német nyelven, a briteknek angol nyelven szolgáltatunk majd műsort. A világ legnagyobb rádiós médiahálózata van kiépülőben éppen" (http://vehir.hu/cikk/2012-11-09/ejfelko ... eo_fm.html)
 #106603  Szerző: csokie

Egon ne erolkodj mar... lesz ami lesz azt kesz.
 #106600  Szerző: Glenn

adminisztrator írta:De hagyjuk abba, mert kitilt minket Pasa. :lol:
Kellett ez? Akkor most adj magadnak 24 órát személyeskedésért! :x
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 584