RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#110721  Szerző: tomee

Pedig emlékszem milyen morgás volt itt a fórumon, mikor ez a korszak volt :) mindenesetre érdekes 6 év távlatából visszahallgatni :)
 #110690  Szerző: djlacee

Persze már nem találom a hozzászólást, de valaki keresett 2007 környékéről Roxy felvételt, találtam egyet, amit még régebben ide töltött fel valaki :)

http://www28.zippyshare.com/v/70023998/file.html
 #107766  Szerző: Dani

asr27 írta:Egy kis Roxys buli:
Kép

De minek, ha Roxy rádió lassan 2 éve nincs...
A Roxy rádió kétségkívül felejthetetlen, de egy buli valóban nem fogja visszahozni!
 #107744  Szerző: asr27

Egy kis Roxys buli:
Kép

De minek, ha Roxy rádió lassan 2 éve nincs...
 #106815  Szerző: tomee

Tessék használni a zinternetet.
 #106696  Szerző: Dani

chromsix írta:
Chucky írta:Hiába kedvelték sokan, valami mégsem működött, hisz nem volt elég bevétel.
Ó ha csak ennyi lett volna! De külön könyvet lehetne írni arról, hogy mi vezetett a megszűnéshez.
Szerintem messze a legjobb rádió volt, és ilyen nem lesz soha többet! :(
 #106680  Szerző: chromsix

Chucky írta:Hiába kedvelték sokan, valami mégsem működött, hisz nem volt elég bevétel.
Ó ha csak ennyi lett volna! De külön könyvet lehetne írni arról, hogy mi vezetett a megszűnéshez.
 #106621  Szerző: Chucky

Hiába kedvelték sokan, valami mégsem működött, hisz nem volt elég bevétel.
Vagy csak magasak voltak a díjak?
Arra emlékszem, hogy több arculatváltás is volt élete folyamán.
Nekem a legkedvesebb az 1999-2000 közötti időszak volt. Legalábbis zeneileg.
 #106566  Szerző: asimov

2004-ben, ketszer egy-egy honapos szakmai kepzesen voltunk Budapesten a megyeri uti ELMU oktatasi kozpontban, az orszag tobb megyejebol erkezett kollegakkal egyetemben.
Osszesen valami 32-en voltunk, 25 es 40 eletev kozotti "evjaratokban" es a 32-bol talan ketto kollega nem ismerte a ROXY-t, a tobbi 30 kollega mind kedvelte es alig vartak (vartuk), hogy a vetelkorzetebe erjunk.
Meg se kellett beszelni azt, hogy a tantermi eloadasok utan, a mar udvaron tartott szereloi gyakorlatok kozben minden autobol a ROXY szoljon. Gyakorlatilag behangositottuk az udvart :)
Az oktatok mosolyogtak es -mivel egyetemes volt a radio kedveltsege- termeszetesen fel sem merult a radiohallgatas "betiltasa", mert nagyon jot tett a hangulatnak.
 #106543  Szerző: chromsix

A ROXY (csupa nagy betűkkel) zenei stílusát talán a legjobban a One Music Radio viszi tovább. Arról nem is beszélve, hogy Zizi is ott van jelenleg. Én nekik drukkolok, hátha többre viszik mint egy FM rádió.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 333