RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#107069  Szerző: Csongii

Pfff... frankó. :| :|
 #107059  Szerző: LuciFerko

Csongii írta:Akkor türelmesen várj. Szerintem csak November 30. után kell elkezdened aggódni. Most gondolkodtam és anno egyik számteches munkatársam azt mondta, hogy kb 3 hét a szállítási idő onnan. Azon még belül vagy. :)
Közben kiderült: Fennakadt a vámnál. :ayfkm:
35 USD-vel mit szórakoznak már??? :gülü2:
 #107056  Szerző: Csongii

Akkor türelmesen várj. Szerintem csak November 30. után kell elkezdened aggódni. Most gondolkodtam és anno egyik számteches munkatársam azt mondta, hogy kb 3 hét a szállítási idő onnan. Azon még belül vagy. :)
 #107046  Szerző: LuciFerko

LuciFerko írta:bent van a trackingben, hogy elhagyta az országot 26.-án.
Kép
 #106964  Szerző: LuciFerko

bent van a trackingben, hogy elhagyta az országot 26.-án.
 #106963  Szerző: Csongii

Esetleg a hazai Postánál megkérdezheted beérkezett e valami a nevedre. Amennyiben ott semmi, akkor jó kérdés, hogy a következő lépés merre. Gondolom repcsivel hoznák el idáig, szóval Hong Kongiakat érdemes megkérdezni még, vagy azt akitől rendelted, hogy feladta e már és mikor.
 #106959  Szerző: LuciFerko

Csongii írta:Szerintem annak hamarosan itt kell lennie. 12-13 napja már, hogy feladták. Akármivel is jön a napokban illik megérkeznie, még ha gyalog is hozzák. :D
Pedig még mindig nem. :gülü2: Miért van olyan érzésem, hogy elkeverte a posta? Hol lehetne utánaérdeklődni?
 #106838  Szerző: Attis

Sajnos, nagyon szerencsétlen, szomorú helyzetbe kerültem tegnap, munka után...
Rengetegen jöttek velem szembe koszorúval, virágcsokorral, szál virággal...
Rengetegen jöttek velem szembe... Gyászolni, fejet hajtani, elgondolkodni....
Nem tudok, és nem is akarok átlépni efelett...
RIP...
http://www.sonline.hu/somogy/kozelet/ve ... tol-470247
 #106496  Szerző: Csongii

Szerintem annak hamarosan itt kell lennie. 12-13 napja már, hogy feladták. Akármivel is jön a napokban illik megérkeznie, még ha gyalog is hozzák. :D
  • 1
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • 542