RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#106971  Szerző: Ivoa

Jó (?) hírek: kiírják ismét a Veszprém 94,6-ot és a Debrecen 92,3-at. Reméljük, hogy kereskedelmi lesz mindkettő.
Más: az FM95 most egy másik céggel akar 30 napos jogosultságot szerezni Debrecenben a 95,0-ra. Borítékolható, hogy nem fognak kapni.
 #106970  Szerző: Ivoa

adminisztrator írta:
Csongii írta:Pár perccel ezelőtt hallgattam a Rádió1-t. Zene után következett egy szpot: "Sziasztok, Kállay-Saunders András vagyok, ez pedig az új dalom a Fly itt a Rádió1-n" Nem biztos, hogy szóról szóra ez volt, a lényeg a tartalmán van. Több, mint 1 éves dalt újként tolni a népek arcába, az azért már nem gyenge. :gülü:
Úgy maradt. Majd csak észreveszik PÉCSETT a hozzászólásodat.
A pesti stúdióban már kivették az "új dalom" szócskát.
 #106968  Szerző: Ivoa

Nickman írta:Discoshit már a miskolci FM1 Rádióban és a kecskeméti illetve nagykőrösi Gong Rádióban.
Lehetséges hogy a Rádió1-en megszűnik vagy csak "terjeszkednek" ?
Terjeszkednek. Eléggé nagy visszalépés lenne 15 város helyett 2-re átállni. Emellett csak a R1-nek van bp-i stúdiója, nem hiszem, hogy örömmel mennének napi 160 km-t csak azért, hogy kecskeméti stúdióban vehessék fel a Discoshitet.
(Na meg gondolom így a költségeket is fel lehet osztani a R1, a Gong és az FM1 között.)
 #106967  Szerző: markfelt

Csongii írta:Pár perccel ezelőtt hallgattam a Rádió1-t. Zene után következett egy szpot: "Sziasztok, Kállay-Saunders András vagyok, ez pedig az új dalom a Fly itt a Rádió1-n" Nem biztos, hogy szóról szóra ez volt, a lényeg a tartalmán van. Több, mint 1 éves dalt újként tolni a népek arcába, az azért már nem gyenge. :gülü:
Úgy maradt. Majd csak észreveszik PÉCSETT a hozzászólásodat.
 #106966  Szerző: Ivoa

Chucky írta:Érdekes ez!
Mambó rádió Kft.
Pesten meg Rumba rádióként pályáztak.
Jöhet a Samba és a Salsa!:)
A Mambó Rádió Kft. 2000 óta létezik, övék a komlói és pécsi R1-jogosultság. Ennek alapján lett a másik pécsi R1-cég Rumba Rádió. :P
 #106965  Szerző: Ivoa

peace06 írta:Akkor ezekszerint kaposváron sem lesz r1. Igazuk van egy kormányközeli cég ellen nehez lett volna nyerni.
Ez egy logikus lépés volt. De ha esetleg kiírják újra a 99,9-et kereskedelmire, akkor még esélyesek lehetnek (bár a helyi kormánypárti álláspontot ismerve, mindent meg fognak tenni azért, hogy a Kapos Rádió ne térhessen vissza, szóval erre várni kell).
 #106962  Szerző: Csongii

Pár perccel ezelőtt hallgattam a Rádió1-t. Zene után következett egy szpot: "Sziasztok, Kállay-Saunders András vagyok, ez pedig az új dalom a Fly itt a Rádió1-n" Nem biztos, hogy szóról szóra ez volt, a lényeg a tartalmán van. Több, mint 1 éves dalt újként tolni a népek arcába, az azért már nem gyenge. :gülü:
 #106957  Szerző: peace06

Akkor ezekszerint kaposváron sem lesz r1. Igazuk van egy kormányközeli cég ellen nehez lett volna nyerni.
 #106954  Szerző: Chucky

Érdekes ez!
Mambó rádió Kft.
Pesten meg Rumba rádióként pályáztak.
Jöhet a Samba és a Salsa!:)
 #106952  Szerző: hori

A Médiatanács által a Kaposvár 91,2 MHz
médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására 2012. június 21-én
közzétett pályázati felhívásra 2012. július 23-án pályázati ajánlatot
benyújtó Zselici Forrás Kft. pályázati ajánlatának tartalmi vizsgálata,
valamint a Mambó Rádió Kft. pályázati ajánlatának visszavonása
tárgyában.