RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#107466  Szerző: zenefalo

Dawe1797 írta:Az a baj, hogy kb. csak azokat számokat játsszák, amik a Top 50-es listán szerepelnek. A régebbieket nem (pl.: Sak Noel - Paso, Dj Antoine - Ma cherie, Calvin Harris - Let's Go, stb...) Pedig így máris változatosabb lenne a kínálat. Az előadóknak is mindig csak a legújabb számukat játsszák. (pl. David Guetta - She wolf már az agyamra megy!)
Nem csak a dalok ismétlődnek,hanem az önpromók nagy része is március óta ugyanazok,dögunalmas már! :hit:
 #107465  Szerző: Dawe1797

Az a baj, hogy kb. csak azokat számokat játsszák, amik a Top 50-es listán szerepelnek. A régebbieket nem (pl.: Sak Noel - Paso, Dj Antoine - Ma cherie, Calvin Harris - Let's Go, stb...) Pedig így máris változatosabb lenne a kínálat. Az előadóknak is mindig csak a legújabb számukat játsszák. (pl. David Guetta - She wolf már az agyamra megy!)
 #107089  Szerző: djmarco

Nekem ez lett a kedvenc rádióm. Nem 100%os de nem rossz. Nem feltétlen a legjobb irányba indultak el, de ami sokkal jobb az elődnél (r1) az hogy az új zenék nagyon frissen adásba kerülnek, és nem csak 5 magyar előadót ismernek. Sajnos néhol sok a szöveg, és egy kicsit kezd sok lenni a számok ismétlése, viszont van egy családias hangulata, ha nem is olyan mint anno a danubiusnak.

A reggeli műsoruk kezdi magát egyre jobban kiforni, ámbár ebben a sávban a classt nem lehet megverni, mert sokkal jobb, a let's go-ba viszont akár egy kicsit több duma is elférne, a made in hungary-be a ha van vendég akkor jó, csak itt lehetne egy picit szélesebb körből meriteni. A call center semmi extra de nem is rossz.
A rádio igazi nagyágyúja a Drs, nem véletlen a rádio leghallgatottab műsora. Pedig ez a formátum nagyon könnyen el tudott volna fáradni de nem ez történt, hanem még jobb lett. Fitti pedig tényleg egy őrült.
Cooky sokat pofázik a semmiről de azért szerethető, a music killers a legutobbi vérfrissités óta felnőtt a rádió szintjéhez.
Az északai műsor pedig teljesen rendben van.
Igazából jó kis rádió ez, csupán egy picit kevesebb duma és kevesebb számismétlés, és akkor király rádio lesz. Jah és mégvalami a facebooküzenetek órája című műsorral csináljanak valamit, mert borzalmas.
 #107087  Szerző: Dawe1797

[quote/]Írnunk kellene a rádió vezetőségének egy levelet erről, hátha figyelembe vennék![/quote]
Ezt az info@musicfm.hu e-mail címre lehet küldeni?
 #107081  Szerző: djlacee

Dani írta:
FLaci81 írta:
szemilan írta:Őszintén szólva, Én már oda se hangolok.
Pedig a Music FM indulása előtt órákig, de akár naphosszat is szólt a rádió az említett frekvencián.
Kérném vissza a régi Music FM-et, a mostani az valami szörnyű...... A zenékkel nincs bajom, de ennyi duma még a Kossuth Rádióban sincs (najó biztos ott több van), de hát ez elvileg zenei rádió, nem beszélgetős... Benne van a nevében is! Vagy tévedek? :(
Most a délutáni mixben is annyira idegesítő amikor minden zenébe "bele nyerít" Cooky... Zenét akarunk hallani egy zenés kereskedelmi rádióba nem pedig unalmas dumát és nyávogást! :x
Kell műsorvezetés egy zenei rádióba, de nem kéne végigdumálni az egész órát!
Zeneileg rendben van a Music FM de a délutáni roadshow, meg az egyéb dumás műsorok nem kellenének! Írnunk kellene a rádió vezetőségének egy levelet erről, hátha figyelembe vennék!
Szerinted ezt maguktól csinálják? Vállaltak egy bizonyos szövegarányt, amit tartani kell, és ha így megy, akkor örüljünk neki
 #107080  Szerző: Dani

FLaci81 írta:
Pedig a Music FM indulása előtt órákig, de akár naphosszat is szólt a rádió az említett frekvencián.
Kérném vissza a régi Music FM-et, a mostani az valami szörnyű...... A zenékkel nincs bajom, de ennyi duma még a Kossuth Rádióban sincs (najó biztos ott több van), de hát ez elvileg zenei rádió, nem beszélgetős... Benne van a nevében is! Vagy tévedek? :(
[/quote]
Most a délutáni mixben is annyira idegesítő amikor minden zenébe "bele nyerít" Cooky... Zenét akarunk hallani egy zenés kereskedelmi rádióba nem pedig unalmas dumát és nyávogást! :x
Kell műsorvezetés egy zenei rádióba, de nem kéne végigdumálni az egész órát![/quote]

Zeneileg rendben van a Music FM de a délutáni roadshow, meg az egyéb dumás műsorok nem kellenének! Írnunk kellene a rádió vezetőségének egy levelet erről, hátha figyelembe vennék!
 #107068  Szerző: asr27

szemilan írta:Én pont nem erre céloztam, de mindegy is. Induláskor is csak az "újdonság varázsa" vitt a frekvenciára...aztán ez hamar el is szállt.
FLaci81 írta:
Kell műsorvezetés egy zenei rádióba, de nem kéne végigdumálni az egész órát!
 #107066  Szerző: szemilan

Én pont nem erre céloztam, de mindegy is. Induláskor is csak az "újdonság varázsa" vitt a frekvenciára...aztán ez hamar el is szállt.
FLaci81 írta:
 #107063  Szerző: FLaci81

szemilan írta:
asr27 írta:
peace06 írta:Mások is észrevették, h a musicfmnél qrva sok a duma?
Észre. Ezért nem hallgatom.
Őszintén szólva, Én már oda se hangolok. Az indulástól nagyjából egy-két hónapig hallgattam, mára pedig teljesen "kimarad" a 89.5 a mindennapjaimból. Pedig vannak olyan műsorvezetők, akiket szívesen hallgattam azelőtt. (Vagy azért, mert jó volt a műsorok, vagy pedig a kellemes hangjuk miatt.)

#107061  Szerző: Dawe1797

Szerintem, pedig éppen ez a legjobb rádió! Jók a műsorok, a zenék mindig a legújabbak, stb.
  • 1
  • 431
  • 432
  • 433
  • 434
  • 435
  • 565