RADIOSITE Fórum

• Class FM

#107608  Szerző: mlaszlo

Ez a reggeli interjú eléggé mélypont volt a Morning show életében. Zámbó Krisztián lemondta az interjút, erre fogták és kifigurázták egy X-Faktorból összevágott anyaggal ...
 #107412  Szerző: LuciFerko

Reggel 8 és 9 közt mi volt? Csak több ismerős említette.
 #107295  Szerző: Nickman

Ma 3 éves a Class FM!
 #107119  Szerző: Jozsfm964

Promenád írta:Ma úgy gondoltam belehallgatok az internetes adásba, de 2 perc után feladtam. Úgy bufferelnek még 96 kbps-nál is, hogy az már igénytelenség egy ekkora kereskedelmi rádióhoz képest.
Így jártam én is. A legbosszantóbb, hogy sehol nem tudsz nekik írni, hogy csináljanak valamit. Szerintem direkt és tudják Ők ezt nagyon jól! A hangminőség is valami siralmas...
 #107117  Szerző: LuciFerko

mlaszlo írta:
jimmer írta:lehet azért foglaltatták le mondvacsinált indokkal a szerverünket két éve, mert nekik nincs normális?! :)

3 hónapig sz.ptunk feleslegesen mert azt hitték , hogy a miénkről is kapott támadást a weboldaluk, aztán szerver lefoglalás, kihallgatás, gyanúsítás, kártérítés kilátásba helyezése, majd 3 hónap múlva telefon a rendőrségről hogy sorry, igazatok volt, nincs rajta semmi olyan ami okozhatott volna ilyet. Persze bocsánatkéréshez már túl nagy lett volna az ARC.

Ja, nekem meg 3 hónapig fizetnem kellett a semmit, üzemanyagköltséget a kihallgatásra járás miatt meg a szerver általam visszaszállítása miatt ami így 3 x 200km és megmagyarázni az ügyfeleknek miért nem tudunk hostingolni weboldalakat. :gülü2:
Ilyenkor ha alaptalanul vádaskodnak nem lehetett volna kártérítést követelni?
Az is érdekes, hogy a rendőrség egy ilyen megalapozatlan bejelentés miatt már lefoglal.
 #107116  Szerző: mlaszlo

jimmer írta:lehet azért foglaltatták le mondvacsinált indokkal a szerverünket két éve, mert nekik nincs normális?! :)

3 hónapig sz.ptunk feleslegesen mert azt hitték , hogy a miénkről is kapott támadást a weboldaluk, aztán szerver lefoglalás, kihallgatás, gyanúsítás, kártérítés kilátásba helyezése, majd 3 hónap múlva telefon a rendőrségről hogy sorry, igazatok volt, nincs rajta semmi olyan ami okozhatott volna ilyet. Persze bocsánatkéréshez már túl nagy lett volna az ARC.

Ja, nekem meg 3 hónapig fizetnem kellett a semmit, üzemanyagköltséget a kihallgatásra járás miatt meg a szerver általam visszaszállítása miatt ami így 3 x 200km és megmagyarázni az ügyfeleknek miért nem tudunk hostingolni weboldalakat. :gülü2:
Ilyenkor ha alaptalanul vádaskodnak nem lehetett volna kártérítést követelni?
 #107101  Szerző: jimmer

lehet azért foglaltatták le mondvacsinált indokkal a szerverünket két éve, mert nekik nincs normális?! :)

#107100  Szerző: Promenád

Ma úgy gondoltam belehallgatok az internetes adásba, de 2 perc után feladtam. Úgy bufferelnek még 96 kbps-nál is, hogy az már igénytelenség egy ekkora kereskedelmi rádióhoz képest.
 #106917  Szerző: Gabeedj

Hát a Classnak nincs konkurenciája.Petőfi?Áhh!Egyre pocsékabb lesz ,Mr2-ös időszakában jobban szedte össze a hallgatókat. Music fm,max Pesten lehet vetélytárs.Egy igazi versenyre ösztönző vetélytársa nincs a Classnak,Tehát még ez a helyzet,akkor nyugodtan hátradőlhetnek .Élvezhetik a minimális odafigyeléssel járó sok bevételt érő időszakot!NA mi ennek hallgatók örülünk majd a legkevésbé ,mert nem lesz színes a piac:(
  • 1
  • 248
  • 249
  • 250
  • 251
  • 252
  • 510