Saját kis statisztika! Mit hallgatnak az emberek mióta nincs NEO. Kondoroson az éttermekben a NEO helyett PETŐFI szól. Kondoros és Kecskemét között a VOLÁNBUSZ sofőrje a következő adókat hallgatta. Szarvason a SZARVAS Rádiót, utána PETŐFI, Cserkeszőlő környékén amíg be tudta fogni addig az AKTÍV rádiót hallgatta. Utána megint PETŐFI. Végül ahogy közeledtünk Kecskemét felé akkor a GONG FM szólt. A CLASS FM -et nem tudta hallgatni, mivel sehogy se lehet befogni tisztán. Én ebből azt szűröm le, hogy a PETŐFI -n kívül semmit se lehet hallgatni. És tegyük fel a PETŐFI -n se mennek mindig jó zenék. Így kénytelen az ember állandóan kapcsolgatni a helyi rádiók közöt. Ami valljuk be nem sok értelme van, hogy kb negyed óránkét kell átkapcsolni mert addigra a hatótávolságon kívül leszünk.
Ezen kívül a buszsofőr dolgozóinknál is néztem statisztikát. Békéscsabán a MEGA FM -et hallgatják illetve a Rádió 1 -et. Szarvas környékén pedig a PETŐFI -t. Ebből a saját statisztikából azt szűrtem le, hogy többen a PETŐFI -re váltottak. És igazából nem amiatt mert annyira jó, hanem hogy Békés Megye legnagyobb részén csak azt lehet fogni tisztán ami zenei adó. Természetesen ott van a Csaba Rádió. De az elmondásuk szerint idegesíti őket a beszélgetős műsorok. Itt mondjuk a "Szombat délután" nevű műsorra gondoltak.
Köszönöm! Szívesen várom a véleményeiteket, hogy a ti környéketeken hogyan változtak a rádiózási szokások.