RADIOSITE Fórum

• Győr+ Rádió - Győr - 100.1 MHz

#107365  Szerző: Ivoa

gkiskovacs írta:Vége a dalnak?

"A Médiatanács az előterjesztés mellékletét képező hatósági szerződésmódosítok
elfogadásával a határozathozatal napjával az Mttv. 64. § (1) bekezdése alapján engedélyezi,
hogy az Európa Rádió Nonprofit Kft. Miskolc 90,4 MHz + Mezőkövesd 102,1 MHz + Záhony
90,4 MHz + Kisújszállás 103,2 MHz, Szeged 87,9 MHz, Nyíregyháza 100,5 MHz és Győr
100,1 MHz
médiaszolgáltatásai a médiaszolgáltató kérelmében foglaltak szerint hálózatba
kapcsolódjanak a médiaszolgáltató Debrecen 94,4 MHz médiaszolgáltatásával."
Igen, ezt én is néztem. Úgy tűnik, jönnek a vallási félórák Győrbe is.
 #107362  Szerző: gkiskovacs

Vége a dalnak?

"A Médiatanács az előterjesztés mellékletét képező hatósági szerződésmódosítok
elfogadásával a határozathozatal napjával az Mttv. 64. § (1) bekezdése alapján engedélyezi,
hogy az Európa Rádió Nonprofit Kft. Miskolc 90,4 MHz + Mezőkövesd 102,1 MHz + Záhony
90,4 MHz + Kisújszállás 103,2 MHz, Szeged 87,9 MHz, Nyíregyháza 100,5 MHz és Győr
100,1 MHz
médiaszolgáltatásai a médiaszolgáltató kérelmében foglaltak szerint hálózatba
kapcsolódjanak a médiaszolgáltató Debrecen 94,4 MHz médiaszolgáltatásával."
 #106252  Szerző: powerT

comet írta:A webkamera nem élő képet ad? Vagy a konf. megy felvételről? Valami nem stimmt...
Néha több, néha semmi csúszás nincs a kameraképen, de itt pár másodpercről beszélünk.
A netes stream viszont simán összeszed akár 1 percet is, platformfüggően. :)
 #106234  Szerző: mihalylovics

Ivoa írta:
powerT írta:
szemilan írta:Változáson ment/megy át a rádió, szerintetek jobb/roszabb lett?
Nem unalmas ennyi hír? Estefelé szinte ugyan azok mennek le.
Reggel 5:25-5:30 körüli hírek szerintem nagyon nem kellene, már csak azért, mert általában akkor kelek és zenére jobb lenne.
De nem, hírekre viszont nem akarok kelni. Szóval áttekertem az "ébresztőt" egy másik csatornára.
Szerintem a vállalásban benne van, hogy milyen mértékben menjenek hírek. (Bár a Győr+ sosem volt zenei rádió -- de ez nyilván nem ide tartozik már. :) )
Ide anno az Európa Rádió győri adását tervezték, de nem volt rá pénz.
Szerencsére (mármint nem volt pénz)...
 #105202  Szerző: tomee87

LuciFerko írta:Pár hete éjjel meg sztem a tévén lement hírek szóltak.
Ezt már többször hallottam én is, tényleg a TV ment a rádióban :| :)
 #105054  Szerző: powerT

szemilan írta:Alapvetően nincs bajom a hírekkel, csak hát amikor már 5X-re hallom ugyan azt...
powerT írta:
Reggel 5:25-5:30 körüli hírek szerintem nagyon nem kellene, már csak azért, mert általában akkor kelek és zenére jobb lenne.
De nem, hírekre viszont nem akarok kelni. Szóval áttekertem az "ébresztőt" egy másik csatornára.
Szerintem a vállalásban benne van, hogy milyen mértékben menjenek hírek. (Bár a Győr+ sosem volt zenei rádió -- de ez nyilván nem ide tartozik már. :) )
Ja hogy teljesen egyforma blokkok mentek? Hm...
 #105034  Szerző: szemilan

Alapvetően nincs bajom a hírekkel, csak hát amikor már 5X-re hallom ugyan azt...
powerT írta:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 17