RADIOSITE Fórum

• Rádió M - Miskolc, Kazincbarcika, Ózd, Tiszaújváros

#107457  Szerző: andit

Én most nagyon szomorú vagyok, mert az elmúlt 25 percben egy nagyon jól összeszedett és tényleg szakmai reakciókat tartalmazó kommentet írtam le, de nem látom...., ezért elsősorban WTF..., másodszorra inkább hajlok arra, hogy én rontottam el valamit...:))))..., ugye...?
.........
A lényeg csak annyi volt-a tudományos "bullshit" mellett-, hogy nem értem a jelen lévő igen nagyra becsült szaktársak "finnyáskodását" az idézett rádióval kapcsolatban, de leginkább bármilyen rádióval kapcsoltatban SEM!!!!!- RadioM-nagyon nem, leginkább azért, mert:
1., jól összerakott rádió....
2., szeretik helyben...., bevétel szempontjából is...
3., "like", jól használják az SM felületeket....
3., a tulajdonos igazán "harm"..., itthon ilyen még nem nagyon létezett!!!!!
4., helyben a legjobb szakemberek dolgoznak
5., tényleg nem értem.....
6., bármi..., kérdezzenek a szkeptikusok...:)))))
írtam még target, program, music test..., meg mit tudom én milyen témyakörben...,
Sőt még a Vályi zsoltitól is elnézést kértem, mert őt említettem....
:))))

az előző rettenet hosszú hozzászólásom akkor most qqqqka?????
:)))))
Szép estét!
A
 #107397  Szerző: mimi

Nem "általánosan elfogadott", nem attól vezető egy rádió, hogy helyi, hanem attól, hogy Szegeden mondjuk húsz éve jelen van a piacvezető rádió, végig családi tulajdonban, és szerény véleményem szerint ez idő alatt végig sikerült magasan tartani a színvonalat.
 #107395  Szerző: orrhang

A borsodi megyeszékhely mindig egy furcsa hely volt ebből a szempontból, mert míg Nyíregyházán, Debrecenben, vagy pl. Szegeden általánosan elfogadott volt,
WTF??? Altalanosan elfogadott? micsoda?
A debreceni, szegedi, nyiregyhazi radiokat egy kalap alatt sem lehet emliteni egyik miskolci radioval sem. (kereskedelmi radiokrol beszelek). Beszeljunk az elmult mondjuk 7 evrol. A Non-Stop es a Sztar FM radiokrol nem hiszem, hogy erdemes lenne beszelni, mert azok elegge haldokoltak mar akkor is, illetve a tulajdonosi kor miatt a Gaga-t favorizaltak.
Marad egy, a Radio Gaga, ami hihetetlenul el lett cseszve. Az a radio sosem volt kepes meg csak az orszagos radiok kozelebe sem jutni, nemhogy megelozni oket. Nem elfogadott az, hogy egy helyi kereskedelmi radio megverje az orszagost hallgatottsagban, hanem versennyel kell azt kierdemelni. De az iment emlitett szegedi, debreceni, ... radiok, azok pont azert mert sokkal jobbak voltak (felek ezt leirni, mert gyakorlatilag ossze sem lehet hasonlitani a Gaga-t veluk), ezert szeretik oket jobban azok az emberek, akik ott laknak.
Es, hogy ez miert fontos? Azert, mert mi a RadioM: Gaga. Ugyanazokkal (egy-ket kivetellel) az emberekkel, ugyanolyan strukturaban, mind zeneben, mind programmingban ugyanolyan otlettelenul felepitett radio.
Mikor lesz mar valaki tokos ott es mondja azt probaljunk meg mast is?
Az a nagy szerencse, DNorbert, hogy nincs versenytarsatok, mert ha lenne, akkor lehet siralmas lenne ez a felmeres, aminek a hitelesseget en, jomagam egyebkent megkerdojelezem, mert egy jobb varosban egy jobb radionak keszitett felmerest egy olyan ceg, aminek kell, hogy a nyelve jo(jobb) iranyban legyen. Es akkor meg nem beszeltunk arrol, hogy a Neo az adott idoszakban szinten gyakorlatilag megszunt letezni, Bocskorek pedig mar sehol nem voltak, holott a borsodi piaca a Bumerangnak nagy volt.
Felre ne ertsetek en orulok annak, hogy van Miskolcnak radioja, csak meg jobban orulnek neki, ha lenne egy hallgathato radioja, vagy inkabb ketto, hogy tudjanak versenyezni es jo lenne, ha nem a Gaga-s begyepesedeseket tartalmazna, mert azok mar 7 eve is elavultak es korszerutlenek voltak, nemhogy most.
 #107383  Szerző: DNorbert

Függetlenül attól, hogy ezen fórum látogatói közül ki mit hallgat, ki mit szeret, ki kinek az ismerőse, én úgy gondolom ennek több ok miatt is lehet örülni. Egyrészt régen volt olyan helyi rádió Miskolcon, mely meg tudta volna szorongatni az országos adókat bármilyen mérésben, bármilyen korcsoportban. A borsodi megyeszékhely mindig egy furcsa hely volt ebből a szempontból, mert míg Nyíregyházán, Debrecenben, vagy pl. Szegeden általánosan elfogadott volt, hogy a helyi 1 az első, a helyi 2 második, és úgy jönnek az országos adók, nálunk csak elvétve volt ilyen az elmúlt évtizedekben. Ez jelzi a Rádió M erejét, és talán a helyi rádiózási szokások változását is. Másrészt, ha emlékeztek rá, az egyéb kategória sem nagyon ért el 10%-ot soha, ennek is lehet örülni (még ha átlag 1-2 %-ra jön ki ez rádiónként, akkor is).

A másik kérdésre... Az MR6-ot nem jelölte meg egy válaszadó sem az adott korcsoportban. Ezt sajnálom.
 #107381  Szerző: djlacee

És az MR6?
 #107378  Szerző: DNorbert

A Miskolci Egyetem Marketing Intézetének októberi mérése. A Neo még szólt a mérés időszakában. A helyi egyéb a Szinva, az FM1, a Crazy, a Csillagpont, és az Európa összesen.

Kép
 #106410  Szerző: DNorbert

nyikolaj írta:Dávid Ildikó szabadságon van?
Ildikónk sajnos lebetegedett. Szorítunk azért, hogy minél hamarabb felépüljön, és várjuk vissza.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 24