http://nol.hu/20121124-tenger_a_cseppben
Esztergomot és Tatabányát már nem említik a cikkben. Ott szólnak még?
Esztergomot és Tatabányát már nem említik a cikkben. Ott szólnak még?
rmihaly76 írta:Valamiert be kellene fejezniuk a sugarzast? (Lejart engedely, stb)Igen, szerintem aki fogalmazza ezeket, az sok esetben maga sem tudja, miről van szó.
Az MT jogalkalmazasi gyakorlata mellett, a nyilatozatainak a megfogalmazasa is felelmetes.
Ivoa írta:Milyen szuperül megfogalmazott a következő pont:
"1322/2012. Felhívás médiaszolgáltatási tevékenységgel való felhagyásra az Esztergom 98,1 MHz és a
Tatabánya 96,7 MHz tekintetében"
"1309/2012. A Gyöngyösi Médiákért Alapítvány (Klubrádió Gyöngyös - Gyöngyös 88,9 MHz) helyi rádiós
médiaszolgáltatóval szemben 25574/2012. számon indított hatósági eljárásban történő felhívás
1310/2012. A Partner Rádió Kft. (Klubrádió Kecskemét - Kecskemét 97,7 MHz) helyi rádiós
médiaszolgáltatóval szemben 26529/2012. számon indított hatósági eljárásban történő felhívás"
Ezt pedig nem értem. Mit jelent az, hogy "hatósági eljárásban történő felhívás"?
Ivoa írta:Nem unod még?Attis írta: Én még vagyok annyira naiv, hogy Klub meg fog maradni.Szerintem te tényleg naiv vagy.
Szvsz: nagyobb bukta lenne kinyírni, mint hagyni.
Objektíven nézve: amit szabad a Lánchídnak, nem szabad a Klubnak.
Ha a Klub nem a hisztit akarná csapni a kormány ellen, hanem tényleg éterben szeretne maradni, akkor a vezetői rég kitalálhattak volna mást ahelyett, hogy a fél vagyonukat Bárándy Péter ügyvédi irodájának és az államnak szórják.
Attis írta: Én még vagyok annyira naiv, hogy Klub meg fog maradni.Szerintem te tényleg naiv vagy.
Szvsz: nagyobb bukta lenne kinyírni, mint hagyni.
Objektíven nézve: amit szabad a Lánchídnak, nem szabad a Klubnak.
Ivoa írta:Én még vagyok annyira naiv, hogy Klub meg fog maradni.Attis írta:Így lesz. Felesleges itt azt feszegetni, hogy személyesen mit gondolok a Klubról. A tény tény marad.Ivoa írta:Ennek az adónak vége. Aki józanul gondolkodik, az tudomásul vehetné.Biztos vagy benne?? Boldog leszel, ha így lesz?
Adják el a debreceni frekit - lenne kinek, a gyöngyösiért is kaphatnak még valamit. Pont.
Lehet itt perelgetni, de értelmetlen. Nincs már több pénzük, a hallgatóiknak sincs.
Aztán pedig Bolgárúr és társai is mehetnek.