Olvasgatlak Titeket...Bár én sem értek hozzá, de akkor csak tényleg egy kérdésem lenne:
Komolyan 2038-ban is abból a 500 dalból kell építkeznie egy rádiónak, mint a Slágernek 1999.-ben?
MErt az a trendi, az elfogadott? Mert a hallgatók azt szokták meg? NEm kéne már végre egyszer valakinek, úgy ahogy Mi megpróbáltuk a NEO-ban egy kicsit a hallgatók véleményét is figyelembe venni, nem csak ezt a ki....ott mondatot szajkózni, hogy a kutatások alapján, ezt így kell ?
VEgyük már végre észre, hogy a világ változik.....És nem mindig az a jó, ami jó volt ezelőtt 15 éve...
Bakker, majd 20 év múlva a Fiam, Aki akkor 22 éves lesz, ugyanazokat a zenéket hallgatja majd a kocsiban, mint amiket a Nagyapja hallgatott, csak azért, mert senkiben nincs annyi, hogy merjen változtatni...?
Tudom, tudom, az "országos freki nem kisközösségi rádió..".De nem szégyen az, hogy az összes egy darab országos rádió ízlésformálása abban merül ki, hogy ne változtassunk semmin, mert jó ez ahogy eddig volt.... ?
Tudom én, hogy vékony a jég, amin táncolni lehet...De üzenem az összes itthoni megfejtőnek, hogy ha legalább egy picit megpróbálnának változtatni, akkor nem dőlne össze a világ....HA csak egy kicsit is merne valaki attól elrugaszkodni, hogy ami eddig jó volt, az jó lesz ezután is....
NEM...NEM LESZ JÓ....Mert változott a világ, más dolgokra is kíváncsiak lennének az emberek, mint hogy a Jáksót este élőben elküldik az anyjába, egyébként felvételről....és tizen x éve ez egy műsor....Szégyen....
Hogy semmi nem történik azért, hogy valami változzon, jobb legyen....JA, ha nem tudod mi a jó irány, akkor meg kell kérdezni valakit aki tudja...Jah, hogy akkor kiderül, hogy mégsem a SZAKEMBER a tökéletes rádiós...Áh, igazatok van, tényleg ne változzon semmi...Éljen a Charlie, meg a Republik, azt már eddig is megszokták...
Hajrá....
ÉS egyébként legyetek már annyira jó arcok egymással, hogy megpróbáltok értelmesen beszélgetni, nem csak leoltani innen onnan ollózott mondatokkal azt, aki olyat ír, amivel a megmondók nem értenek egyet...
HA értelmes emberek beszélgetnek egymással, az szülhet jó dolgokat...
PEACE...