RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#1102  Szerző: Sz.

Csomóan azért indítanak, mert el szeretnék adni a frekvenciát, jó kis summára szert téve. Ha nem találnak kezdetben vevőt, akkor indítanak fantomrádiót, hogy az ORTT ne pampogjon, a lehető legalacsonyabb költségekkel. Ha ezután sincs vevő és látnak halvány üzletet benne és már valamennyire összeállt a kép, akkor a lehető legkevesebbet beleáldozzák, hogy legyen valami hallgatottság, ami még kedvezőbbé teszi a frekvenciát a potenciális vevőnek. Ha esetleg termeli a pénzt, akkor már nincs kedvük eladni és majd esetleg többet áldoznak rá, normális rádió lesz, de ha nem, és vevő sincs, akkor bezár a bazár.

Az Express is szerintem valahogy így működik.
 #1100  Szerző: nyikolaj

Akkor az ne inditson rádiot,ami az expressnél is rosszabb.Szerinted az olyanokat ki hallgatja! :evil:
 #1095  Szerző: Sz.

nyikolaj írta:De most srácok komolyan.Milyen rádio az ami már 1 éve mukodik és semmi értelme.semmi értelmes musor,mint anno a vekker,vagy a limbo ahol mindig volt játék...stb!(ha a gagaval hasonlitjuk ossze)Az,hogy a hétvégén nincs kivi, na az meg olyan rohej,hogy......De nem hogy kivánságműsor,még műsor sincs; főleg vasárnap.Jazz express is azét van már este 8-tol mert nincs mit adni.Úgy hogy kedves rádio express:nagyon gyorsan csinálj valamit mert a kutya se fog hallgatni!
De jó neked, hogy (még) nincs tudomásod az országban jelen lévő, hasonlóan durva, vagy még durvább helyzetben lévő rádiókról!
Amikhez képest az Express százszor "rádióbb"...
 #1094  Szerző: nyikolaj

De most srácok komolyan.Milyen rádio az ami már 1 éve mukodik és semmi értelme.semmi értelmes musor,mint anno a vekker,vagy a limbo ahol mindig volt játék...stb!(ha a gagaval hasonlitjuk ossze)Az,hogy a hétvégén nincs kivi, na az meg olyan rohej,hogy......De nem hogy kivánságműsor,még műsor sincs; főleg vasárnap.Jazz express is azét van már este 8-tol mert nincs mit adni.Úgy hogy kedves rádio express:nagyon gyorsan csinálj valamit mert a kutya se fog hallgatni!
 #1080  Szerző: tomee87

nyikolaj írta:Az express nem akar egy miskolci frekit is inditani,mert elférne.Egyáltalán nem szol tisztán a 93.6 egy városrészben sem.Ami szerintem érthető is,mert szikszorol jon,ami 15-16 km.Remélem olvasgatják a forumot,és gondolkodnak majd rajta.
Indítsanak, a többit meg adják el, de azon ne szórják a miskolci bohóckodásaikat, mert az nem érdekel senkit se Sárospatakon, se Tokajban, se Encsen és körzetében élő több tízezer embert sem.
 #1078  Szerző: nyikolaj

Az express nem akar egy miskolci frekit is inditani,mert elférne.Egyáltalán nem szol tisztán a 93.6 egy városrészben sem.Ami szerintem érthető is,mert szikszorol jon,ami 15-16 km.Remélem olvasgatják a forumot,és gondolkodnak majd rajta.
 #1017  Szerző: Obladioblada

Ugyanezt akartam írni, csak a 10-11 órás hírekkel kapcsolatban. :lol:
 #1013  Szerző: centerweb

A 16 órai hírekbe, minden rendben volt :) Lehet hogy olvassák a fórumot? :lol:
na jó, a loop kb. 8mp-el hamarabb elhallgatott.
 #881  Szerző: Sz.

Obladioblada írta:
jeek írta:Mármint hova szeretted volna feltölteni?
A legegyszerűbb, ha felrakod egy tárhelyre (ha nincs más a data.hu is jó, regelni sem kell) és belinkeled ide.
A "hozzászólás elküldése, csatolmány feltöltése" sorrendben kattintgattam, és semmilyen hangformátumot nem engedélyezett. Lássuk be, ez gáz. Amúgy pedig köszönöm, tudom használni az internetet, csak azt hittem van egyszerűbb mód ilyesmire, egy ilyen nagyon szuper fórumban, ami éppen most újult meg. :lol:
Ha megújult, ha nem, ilyen funkciót nem tud a fórummotor és nem is fog tudni. Ki is kapcsoltam a funkciót.
Tárhelyet tervezünk, de nem ezen a szerveren.
 #877  Szerző: centerweb

Egyébként most is volt szünet a hírekben :? :cry:
  • 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97