RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#108376  Szerző: Ivoa

adminisztrator írta:http://radiosite.hu/index.php?option=co ... Itemid=143

Szerintem kéne még kicsit erősíteni a fejekben, hogy átköltözött a rádió a 103.9-re. A programminggal az égegyadtavilágon semmi gond nincs.
Szerintem akik nem vették észre két hónapon keresztül a "Juventus a 103,9-en" óriásplakátokat Bp-en, azoknak mindegy, hogy hol van a Juventus :)) Gondolom, a Pest megyén kívüliek (pl. Salgótarján-Fehérvár-Balassagyarmat) azért hiányolják.

A programming most egész jó, pár hónapja eléggé öreguras volt.
 #107839  Szerző: zuzobort3

moby67 írta:
zuzobort3 írta:Hallottam,hogy a Juventus Rádió nem fogadta be a Bumerángot;ez nagyonrossz lépés volt a részükről,mert a Bumerángnak nagy hallgatótábora van,de a Juventusz reggelnek nincs.

Vajon mennyit kértek volna az "istenek" mindezért??
Lehet hogy ezért nem kellenek.
az lehet,de szerintem nem kértek volna sokat,mert akkor legalább lenne állásuk,így nincs
 #107835  Szerző: moby67

[quote="zuzobort3"]Hallottam,hogy a Juventus Rádió nem fogadta be a Bumerángot;ez nagyonrossz lépés volt a részükről,mert a Bumerángnak nagy hallgatótábora van,de a Juventusz reggelnek nincs.

Vajon mennyit kértek volna az "istenek" mindezért??
Lehet hogy ezért nem kellenek.
 #107833  Szerző: zuzobort3

Hallottam,hogy a Juventus Rádió nem fogadta be a Bumerángot;ez nagyonrossz lépés volt a részükről,mert a Bumerángnak nagy hallgatótábora van,de a Juventusz reggelnek nincs.
 #107832  Szerző: zuzobort3

Ivoa írta:A legújabb felmérés szerint a hallgatók fele (!) 50+ hallgató. Ezt megengedhetik maguknak? 18-49-ben és 18-29-ben katasztrofálisak az eredményeik. (Csak a Klubnál, meg az MR1-nél van ekkora 50+-os túlsúly.)

Mégiscsak kár volt a 103,9-nek új gazdát adni... :gülü:
Igazad van a rádió1 sokkal jobb volt.
De legalább itt van a Music fm
 #107565  Szerző: Ivoa

A legújabb felmérés szerint a hallgatók fele (!) 50+ hallgató. Ezt megengedhetik maguknak? 18-49-ben és 18-29-ben katasztrofálisak az eredményeik. (Csak a Klubnál, meg az MR1-nél van ekkora 50+-os túlsúly.)

Mégiscsak kár volt a 103,9-nek új gazdát adni... :gülü:
 #107048  Szerző: szemilan

viktorio írta:a hallgatók a kommunikáció hiányát reklamálják, pl. hogy hova tűnt Petra, és a Juventus facebook oldalát olvasva nekik sem jön be igazán Csizinszky Éva.
A Juventus sose jelentette be, ha műsorvezető váltás történt. Sőt még az új embert se promózzák. Egyszer csak más ül a mikrofon mögé és kész. A hallgatók kérdései pedig süket fülekre találnak. :(

Pedig sokan szívesen hallanák, hogy a műsorvezető elköszön a hallgatóitól, na meg szerintem lenne olyan is, aki szívesen el is köszönne, hogy le tudja zárni a Juventusos korszakát és pontot tegyen a végére.

Ez az "eltűnősdi" sose tetszett. Egyszóval, ha ennél a rádiónál valaki nem ül a mikrofon mögé a műsorsávjában és arra a kérdésre nem válaszolnak, hogy meddig van szabadságon az illető, akkor már nem dolgozik ott. (legalábbis a mikrofon mögött)
 #107036  Szerző: viktorio

a hallgatók a kommunikáció hiányát reklamálják, pl. hogy hova tűnt Petra, és a Juventus facebook oldalát olvasva nekik sem jön be igazán Csizinszky Éva.
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 260