Hozzászólásaim NEM a Radiosite.hu tulajdonosainak illetve üzemeltetőinek álláspontját tükrözik. Ha mégis, azt a hozzászólásban jelzem.
LuciFerko írta:szerintem oda másik stream ment és megy, más magyarázatot nem tudok.Azt gyorsan megjegyzem, hogy már a leállás előtt is "istentudja" mióta nem megy ez a stream...
LuciFerko írta:Viszont a kaposradio.hu oldalon hiába kattintasz az online hallgatásra.Attis írta:De legalább megy valami. Gondolom új team csinálja.LuciFerko írta:A streamjük megy, legalábbis TuneIn-en.Igen, de valahányszor belehallgattam, nem "kaposos" zenék mentek. A zenék között meg másodperces szünetek... Állomásazonosítót nem hallottam... Winamp-feeling.
Attis írta:De legalább megy valami. Gondolom új team csinálja.LuciFerko írta:A streamjük megy, legalábbis TuneIn-en.Igen, de valahányszor belehallgattam, nem "kaposos" zenék mentek. A zenék között meg másodperces szünetek... Állomásazonosítót nem hallottam... Winamp-feeling.
LuciFerko írta:A streamjük megy, legalábbis TuneIn-en.Igen, de valahányszor belehallgattam, nem "kaposos" zenék mentek. A zenék között meg másodperces szünetek... Állomásazonosítót nem hallottam... Winamp-feeling.
A Médiatanács az Mttv. 65. § (1) bekezdés c) pontja alapján ideiglenes hatósági szerződést köt a Kapos Rádió Kft-vel a Kaposvár 99,9 MHz helyi médiaszolgáltatási jogosultság 2012. november 5. és 2012. december 4. közötti időszakban történő hasznosítására az előterjesztés mellékleteként csatolt hatósági szerződés szerint.Nem értem...