RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#108142  Szerző: djlacee

Ilyen problémák a szomszédban is vannak, Burgenlandban pl az összes Kronehitesen még a régi, kb 10 évvel ezelőtti logó van, a 88.6 Der Musiksender -eseken meg az 5 évvel ezelőtti arculatú HiT FM logók :) Ja igen, mert ott nem csak egy felirat van, hanem a rádió logója, és a frekvencia
 #108141  Szerző: Attis

Csongii írta:Pécs felé menet Kozármislenynél volt kint egy Juventus Rádió tábla, de mostanság nem figyeltem, megvan-e még. De kb 2 éve ott volt, pedig Juvi már régóta nincs.
A 66-os úton Árpád-tetőn nemrég szintén láttam egy 101,2 Juventus táblát.
 #108140  Szerző: Csongii

Pécs felé menet Kozármislenynél volt kint egy Juventus Rádió tábla, de mostanság nem figyeltem, megvan-e még. De kb 2 éve ott volt, pedig Juvi már régóta nincs.
 #108131  Szerző: markfelt

Viszont legalább a 810 kHz Juventus Rádiós kresztáblát már ellopták honfitársaink.
 #108130  Szerző: markfelt

Pasa írta:Budapesten meg láttam néhány hete egy Budapest Rádió FM 88,1 táblát. Sajnos nem emlékszem, hol, de ha meglátom, le fogom fotózni.
Szántódon meg egy erősen kopott 88.2 Balaton Rádió tábla van, rajta egy rámatricázott RiseFM logo megmaradt foszlányaival.

Kb. jellemzi a jelenlegi rádiós helyzetet. :)
 #108128  Szerző: Glenn

Budapesten meg láttam néhány hete egy Budapest Rádió FM 88,1 táblát. Sajnos nem emlékszem, hol, de ha meglátom, le fogom fotózni.
 #108126  Szerző: asimov

Par eve, Szantodnal (Balaton, deli part) is kinnt volt meg a "Danubius ..." tajekoztato kresztabla.
egon2 írta:FLaci 81:Danubius Rádiót hirdető táblából több is van a Balaton északi partján a 71es út mentén.Nyáron jó magam is láttam.Meg 10-15 éve is láttam ezeket a táblákat.Szerintem még a 90 es évek elején tették ki,amikor még az MRhez tartozott a Danubius.
Kinek lenne a kötelezettsége ezeket a táblákat leszedni?Érdekes Sláger Rádió FM 107,2 Mhz táblákat nem láttam,még akkor se amikor működött a Sláger rádió.
 #108123  Szerző: egon2

FLaci 81:Danubius Rádiót hirdető táblából több is van a Balaton északi partján a 71es út mentén.Nyáron jó magam is láttam.Meg 10-15 éve is láttam ezeket a táblákat.Szerintem még a 90 es évek elején tették ki,amikor még az MRhez tartozott a Danubius.
Kinek lenne a kötelezettsége ezeket a táblákat leszedni?Érdekes Sláger Rádió FM 107,2 Mhz táblákat nem láttam,még akkor se amikor működött a Sláger rádió.
 #108070  Szerző: LuciFerko

szemilan írta:
LuciFerko írta:http://www.vilagvegeora.hu/

Au, ez fájt.
Figyelem! A fenti történet gazdag képzeletünk szüleménye. Az oldalon hallható monológokat az Ez Design. Kreatív Stúdió kellemes közösségének ötletei alapján írta: Kószó János és Weiser István. Előadja: Szemán Béla.
Az oldalhoz kapcsolódó nyereményjáték viszont valóságos, támogatóink által felajánlott nyeremények valódiak, tehát érdemes regisztrálnod!
:troll:
Igen, tudom de attól még fájt, mert nagyon gyenge. :D
 #108069  Szerző: FLaci81

csadam írta:Ez Kanizsánál van?
Igen Nagykanizsa, de már máshol is véltem felfedezni ugyanezt a táblát ugyanezzel a felirattal...
  • 1
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • 542