RADIOSITE Fórum

• DIGI / Invitel

#109090  Szerző: markfelt

Na, a Digi műholdas- és kábeles platformján is elszálltak az RTL csatornák A-tól Z-ig...
 #109054  Szerző: Glenn

Ghee írta:Pasa: nem tudod véletlenül, hogy a Digifilm meddig marad elérhető analógon?
Jó kérdés, elvileg már december 1-jétől kódoltnak kéne lennie.
 #109020  Szerző: Ghee

Pasa: nem tudod véletlenül, hogy a Digifilm meddig marad elérhető analógon?

A BBC Knowledge-nek nem kellett volna már elindulnia?
 #108094  Szerző: lali87

Pasa írta:Kommentelhetnek bármit, ár-érték arányban és egyszerűségben a Digi továbbra is verhetetlen. Egyszerűségen azt értem, hogy nem kell box, sőt semmi más egy tévén kívül a vételhez. Sőt akár négy DVB-T készüléken is nézhető, bármelyik tévén bármelyik csatorna. Igaz, így nincs rögzítési lehetőség, de az megoldható másképpen, ha muszáj (nekem pl. nem muszáj). Minőségi gond sincs, sokkal stabilabb, mint a T-Kábel volt és vannak HD-csatornák is felár nélkül. A kivett csatornákat meg többnyire jól pótolták. Szóval nekem pl. eszem ágában sincs szolgáltatót váltani, igaz, csak a T-t választhatnám, de azt már ismerem.
:yes: Az alternatívákat körbejárva "Egyszerű a választás - DIGI". Nekünk 3!!! kábelszolgátató toporog az ajtónkban. A DIGI, a UPC és a NetTV. A UPC még csak-csak ott van a szeren, de a NetTV fényévekre van a digitől. Aki nem függő attól az 1-2 csatornától amit a Digi kiszórt, akkor az nagyon elégedett lehet a Digikábellel.
 #108092  Szerző: djlacee

Durván kockaháború az OzoneNetwork
 #107999  Szerző: Glenn

Kommentelhetnek bármit, ár-érték arányban és egyszerűségben a Digi továbbra is verhetetlen. Egyszerűségen azt értem, hogy nem kell box, sőt semmi más egy tévén kívül a vételhez. Sőt akár négy DVB-T készüléken is nézhető, bármelyik tévén bármelyik csatorna. Igaz, így nincs rögzítési lehetőség, de az megoldható másképpen, ha muszáj (nekem pl. nem muszáj). Minőségi gond sincs, sokkal stabilabb, mint a T-Kábel volt és vannak HD-csatornák is felár nélkül. A kivett csatornákat meg többnyire jól pótolták. Szóval nekem pl. eszem ágában sincs szolgáltatót váltani, igaz, csak a T-t választhatnám, de azt már ismerem.
 #107959  Szerző: Attis

Olvasgatom a facebook-oldalukon a kommenteket, kapnak hideget--meleget a Discovery-k miatt.
Pedig véleményem szerint nem lett rosszabb a kínálat. Végre nem 5 percenként reklámokat kell nézni, a 150. alkalommal ismételt műsorokról nem is beszélve. Egyedül a Science-t nehéz pótolni, a többi helyett van alternatíva, amik nem egyszer jobbak.
 #107935  Szerző: markfelt

Szerintem az Animal Planetnek..
 #107933  Szerző: djlacee

Műholdon minek a helyén van a Digi Animal World?
 #107793  Szerző: Mipi

Chester írta:""Sziasztok, ha kikerül az HBO a csomagból akkor mi lesz a 3 hónap
ajándék előfizetésemmel?""

DIGI Kedves Kovács Viktor!

Csak a kábeles előfizetőknek lehet ajándék 3 hónap, ami átcsúszhat a jövő évre, de a kábeles szolgáltatás esetén nem kerül ki a HBO műsora.
A műholdas szolgáltatásnál a HBO akció 2012.12.01-ig tart.

Üdvözlettel:
DIGI

Kábelesen marad... Érdekes.. nem egységes szerződésük van a 2 platformra?
Lehet úgy tolják mint a UPC, hogy a műholdas és a kábeles két külön cégként működik.
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 88