RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#1114  Szerző: tomee

Kben egy rossz szavunk se lehet, mert új műsorokat akartunk, megkaptuk :) Más dolog, h milyen formában
 #1096  Szerző: tomee

Én azt röhögtem, h ma Zizi nem nagyon mondogatta, h majd siet a kocsiba hallgatni a műsort :) :D
 #1089  Szerző: Enox

Ugynézki ez a mai mix csak 1 órásra sikerült mert már zenék mennek, pedig Zizi úgy mondta hogy 2 órás lesz ha jól emlékszem.
 #1085  Szerző: tomee

Azt vettem észre egyébként a streamstat-on, h sokkal kevesebben hallgatták a héten 21 óra után, mint mikor roxy dj-k játszottak :?
 #1082  Szerző: tomee

Vége is van?? Vagy 1 óra után lekeverték :)
 #1081  Szerző: tomee87

De azt meg kell vallani, h legalább az igényesebb RnB-ket nyomják többségben. Ez pozitívum, legalább ebből nem a gagyi megy.
 #1079  Szerző: tomee87

Most épp az MR2-n kb. 1 éve kiemelt rotációban forgott Common - The people megy :lol:
 #1074  Szerző: djlacee

Olyasmit hallottam hogy ilyen funky mix lesz. Egyébként én kimondottan szeretem az RnB-t is, még ha az menne ilyenkor szerintem az se lenne rossz, a R1-en pont nem ez a stílus a kitűzött műsor 9től
 #1071  Szerző: Flash

Enox írta:
djlacee írta:most hallottam az rnb-s reklámot, de időpontot nem említettek benne
ma este 9-től 2 órán kereszül
Blöeeeee
 #1070  Szerző: Enox

djlacee írta:most hallottam az rnb-s reklámot, de időpontot nem említettek benne
ma este 9-től 2 órán kereszül
  • 1
  • 322
  • 323
  • 324
  • 325
  • 326
  • 332