RADIOSITE Fórum

• Best FM - Debrecen - 104.6 MHz

#108419  Szerző: Ivoa

adminisztrator írta:
Ivoa írta:
adminisztrator írta:3 órája hallgatom ezt a rádiót (FM95) és egy deka hibát nem hallottam. Kiváló... :yes:
Tényleg jó adó a 95, örülök, hogy megmarad. (eleinte azért nem bíztam ebben)

Mondjuk nem tudom, miért nem vitték magukkal a nevet is (pl. Rádió 95), de végülis mindegy, a szlogen pl. maradhatna. Ez jó dolog!
Mivel a "95" az új frekvencián már nem utalna semmire, maximum a múltra, ezért marketing szempontból szerintem nem lett volna kimondottan előnyös lépés. Ha a jövőre koncentrálsz, azzal nagyobb sikert érsz el.

Eddig szinte minden "hozzuk vissza a régi, jól bevált" - kísérlet kudarcot vallott a márkatörténelem során, a nagyon kevés kivétel pedig csak a rég elfeledett, erős név visszahozását foglalja magában a tartalmat, arculatot nem.

Ugyanakkor valahogy át kell csalogatni az embereket az FM sáv másik felére, de ahogy a közleményekből lejött és adásban is hallatszik, úgy tűnik, lassan és megfontoltan váltanak nevet, párhuzamos névhasználattal.
Belehallgattam (most is ez szól :)) és ügyesen váltanak. Csak persze Mo-n erre is csak 3 napjuk van... :S (kb. a Juventusnak is ennyi volt, az Inforádiónak is)
 #108380  Szerző: markfelt

Ivoa írta:
adminisztrator írta:3 órája hallgatom ezt a rádiót (FM95) és egy deka hibát nem hallottam. Kiváló... :yes:

Mondjuk nem tudom, miért nem vitték magukkal a nevet is (pl. Rádió 95), de végülis mindegy, a szlogen pl. maradhatna. Ez jó dolog!
Mivel a "95" az új frekvencián már nem utalna semmire, maximum a múltra, ezért marketing szempontból szerintem nem lett volna kimondottan előnyös lépés. Ha a jövőre koncentrálsz, azzal nagyobb sikert érsz el.

Eddig szinte minden "hozzuk vissza a régi, jól bevált" - kísérlet kudarcot vallott a márkatörténelem során, a nagyon kevés kivétel pedig csak a rég elfeledett, erős név visszahozását foglalja magában a tartalmat, arculatot nem.

Ugyanakkor valahogy át kell csalogatni az embereket az FM sáv másik felére, de ahogy a közleményekből lejött és adásban is hallatszik, úgy tűnik, lassan és megfontoltan váltanak nevet, párhuzamos névhasználattal.
 #108369  Szerző: Ivoa

#108368  Szerző: lalu84

Sajnos nekem akkor még egy jó és normális rádió kilőve mert még a 95mhz-en el is szólt 70Km-re is de a 104,7 Class Fm miatt már erős takarás lessz :(
 #108367  Szerző: orrhang

itt nem is fogsz, ha valaki, akkor ok tudjak, hogy kell radiozni. Kar, hogy csak par ilyen szinvonalu radio maradt (88, KekDuna, )
 #108360  Szerző: Andrew5

hordozoi írta:Hiába a nagyobb power, nem hogy nőne a lefedettség még kisebb lesz mert a 104.7-en a Kékesi Class FM gyakorlatilag a város külsőbb részein is interferenciát okoz már. Nem tudom mire fel ez a nagy duma szerintem kb. felénél kisebb lesz a lefedettség ezen a frekvencián területileg nézve. Gyakorlatilag a Auchan környékén már hallhatóan zavart a vétel...
A jelenlegi vételkörzet nem mérvadó, ez kb 50-70w között van. Majdnem 1 kw lesz helyette. Valószinüleg csak egy tartalék adó ketyegett idáig a 104.6 on, majd áteszik a most működöőt a 95 ről és mindjárt megváltozik a helyzet ;-)
 #108358  Szerző: Andrew5

donder írta:Egy kósza kérdés...

Ez a döntés a Rádió FM95 saját akarata, vagy az NMHH-é?
Mi lesz akkor a 95 MHz-en?
Egyenlőre még nincsen nyertes..
Ez nem hivatalos frekvencia csere. A 95 mhz-et már nem lehet ideiglenes tovább meghosszabbítani ezért megvették a kredit holdingot... Ez ennyiről szól....
 #108357  Szerző: hordozoi

Hiába a nagyobb power, nem hogy nőne a lefedettség még kisebb lesz mert a 104.7-en a Kékesi Class FM gyakorlatilag a város külsőbb részein is interferenciát okoz már. Nem tudom mire fel ez a nagy duma szerintem kb. felénél kisebb lesz a lefedettség ezen a frekvencián területileg nézve. Gyakorlatilag a Auchan környékén már hallhatóan zavart a vétel...
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 33