RADIOSITE Fórum

• Klubrádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #109351  Szerző: kukac

Ivoa írta:
rmihaly76 írta:Jóideje ideiglenes engedéllyel (engedélyekkel) működnek, így nyilván leléptek a "pénzesebb" hirdetők, miként a R1-nél is, Budapest elvesztése után. A Klub-nak -szerintem- Budapest/95,3 a fontos, ahol még mindíg nem lebecsülendő hallgatottságuk van.
A R1 célközönsége a 18-49 csoport, fő profiljuk a politikamentes zeneszórás.
A Klubé az 50+-os baloldali nyugdíjasok, idősek csoportja, fő profiljuk a politikai hangulat leképzése.

A Klubon főleg nyugdíjasotthonok maradtak hirdetőként, a kormánnyal bármilyen kapcsolatban álló cég tudomásul vette, hogy ezen az adón tilos hirdetni, ha jót akarnak.
A R1-en ezzel szemben - vidéken - továbbra is 18-49-es célcsoportú hirdetők maradtak.
ez a 18-49 nem tudom mennyire hivatalos, de a zenei profil nem tágabb 18-39-nél (a rotáció ennél még jobban szűkít), a műsorstruktúra pedig 15-25.
 #109343  Szerző: Ivoa

Attis írta:
Azért nézd át mégegyszer a hallgatottsági méréseket. Én levontam róluk pár "info-t". :sealed:[/quote]

Korábbi adatsorokkal nem szerencsés összehasonlítani, mert a mintaelemszám nem ugyanaz. (2000 vs. 14000 fő)

Inkább a januári mérés lehet érdekes, amit már a TNS Hoffmann készíthet.
 #109338  Szerző: Attis

Ivoa írta:
rmihaly76 írta:Jóideje ideiglenes engedéllyel (engedélyekkel) működnek, így nyilván leléptek a "pénzesebb" hirdetők, miként a R1-nél is, Budapest elvesztése után. A Klub-nak -szerintem- Budapest/95,3 a fontos, ahol még mindíg nem lebecsülendő hallgatottságuk van.
A Klubé az 50+-os baloldali nyugdíjasok, idősek csoportja, fő profiljuk a politikai hangulat leképzése.

A Klubon főleg nyugdíjasotthonok maradtak hirdetőként, a kormánnyal bármilyen kapcsolatban álló cég tudomásul vette, hogy ezen az adón tilos hirdetni, ha jót akarnak.
A R1-en ezzel szemben - vidéken - továbbra is 18-49-es célcsoportú hirdetők maradtak.
Azért nézd át mégegyszer a hallgatottsági méréseket. Én levontam róluk pár "info-t". :sealed:
 #109331  Szerző: Ivoa

#109305  Szerző: kukac

Ivoa írta:
rmihaly76 írta:Ennek az az egyszeru oka lehet, hogy a Klubradio nyiltan kritizalja a kormanyt, ezert kilog a sorbol, tehat erdekes. Ismereteim szerint, mas radioado ezt nem teszi meg. Sot, lassan senki nem teszi ezt meg, mert latjak, milyen sors var arra, aki egy rossz szot is mer szolni.
Nem azért érdekes a Klubrádió, mert kritizálja a kormányt, hanem mert bizonyos baloldali köröknek kedves a léte. Amelyik nem, az már nem érdekes. Nekem pedig a R1, az FM95, a Kapos, a Kék Duna (csak mert ebben a sorban írtam az előbb) kedvesebb, és négyszer annyi cikket érdemelnének, mint a Klub. Baj ez? Nem hiszem.
én pedig nem gondolom hogy egy r1-et össze kellene mérni egy klubrádióval. a klubbal az történik nagyban ami a többi rádióval kicsiben.
 #109299  Szerző: asimov

Jóideje ideiglenes engedéllyel (engedélyekkel) működnek, így nyilván leléptek a "pénzesebb" hirdetők, miként a R1-nél is, Budapest elvesztése után. A Klub-nak -szerintem- Budapest/95,3 a fontos, ahol még mindíg nem lebecsülendő hallgatottságuk van.
Ivoa írta:http://mediatanacs.hu/cikk/155533/A_Klu ... somagjaval

Kihúzható a dugó a vidéki adótornyokból is. Ha meg ennyit nem tudnak kifizetni, akkor pedig ez a (jogi értelemben értve) csődhalom nem tudja az éves 55 millát sem kifizetni a 95,3-ra.
 #108410  Szerző: Snake

Gyakorlatilag értelmi fogyatékos, aki még mindig a klub/baloldalt szapulja. Igen, nekem meg ez a véleményem.
 #108398  Szerző: Ivoa

rmihaly76 írta:Ennek az az egyszeru oka lehet, hogy a Klubradio nyiltan kritizalja a kormanyt, ezert kilog a sorbol, tehat erdekes. Ismereteim szerint, mas radioado ezt nem teszi meg. Sot, lassan senki nem teszi ezt meg, mert latjak, milyen sors var arra, aki egy rossz szot is mer szolni.
Nem azért érdekes a Klubrádió, mert kritizálja a kormányt, hanem mert bizonyos baloldali köröknek kedves a léte. Amelyik nem, az már nem érdekes. Nekem pedig a R1, az FM95, a Kapos, a Kék Duna (csak mert ebben a sorban írtam az előbb) kedvesebb, és négyszer annyi cikket érdemelnének, mint a Klub. Baj ez? Nem hiszem.
 #108395  Szerző: asimov

Ennek az az egyszeru oka lehet, hogy a Klubradio nyiltan kritizalja a kormanyt, ezert kilog a sorbol, tehat erdekes. Ismereteim szerint, mas radioado ezt nem teszi meg. Sot, lassan senki nem teszi ezt meg, mert latjak, milyen sors var arra, aki egy rossz szot is mer szolni.
Ivoa írta: ...
Ha valaki mutatna Népszavás cikket, amiben ezeknek az adóknak a sorsáról írnak, annak örülnék (mert ilyen tudtommal nem íródott).
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 137