Gyakorlatilag értelmi fogyatékos, aki még mindig a klub/baloldalt szapulja. Igen, nekem meg ez a véleményem.
Megyek megeszem nyersen a krémet!
rmihaly76 írta:Ennek az az egyszeru oka lehet, hogy a Klubradio nyiltan kritizalja a kormanyt, ezert kilog a sorbol, tehat erdekes. Ismereteim szerint, mas radioado ezt nem teszi meg. Sot, lassan senki nem teszi ezt meg, mert latjak, milyen sors var arra, aki egy rossz szot is mer szolni.Nem azért érdekes a Klubrádió, mert kritizálja a kormányt, hanem mert bizonyos baloldali köröknek kedves a léte. Amelyik nem, az már nem érdekes. Nekem pedig a R1, az FM95, a Kapos, a Kék Duna (csak mert ebben a sorban írtam az előbb) kedvesebb, és négyszer annyi cikket érdemelnének, mint a Klub. Baj ez? Nem hiszem.
Ivoa írta: ...
Ha valaki mutatna Népszavás cikket, amiben ezeknek az adóknak a sorsáról írnak, annak örülnék (mert ilyen tudtommal nem íródott).
a népszava meg egy külön csőd...Most mondjam erre, hogy a Magyar Nemzet és főleg a Magyar Hírlap egy európai mércével vállalhatatlan szenny???
LuciFerko írta:ugyan ezeknek semmi sem szent, nem hogy a karácsony, a népszava meg egy külön csőd...Mindössze négy munkanapja van a Klubrádiónak arra, hogy megtámadja a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának szerdai határozatát, amelyben visszavonta a budapesti 95,3 MHz-es frekvenciára kiírt pályázatot egy évvel ezelőtt lezáró döntéséthttp://www.nepszava.hu/articles/article ... 08609#null
Legalább karácsony környékén nem kéne keverni.![]()
![]()
Mindössze négy munkanapja van a Klubrádiónak arra, hogy megtámadja a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának szerdai határozatát, amelyben visszavonta a budapesti 95,3 MHz-es frekvenciára kiírt pályázatot egy évvel ezelőtt lezáró döntéséthttp://www.nepszava.hu/articles/article ... 08609#null
Csongii írta:VÉLEMÉNYEM SZERINT, azzal amit művel az MT abszolút felhívja a figyelmet a Klubrádióra és szerintem pesten és környékén lassan mindenki bele-belehallgat, hogy mi a baja az MT-nek ezzel a rádióval. Aztán mindenki rájön, hogy csak annyi, hogy "Balos".Oda fogják adni... csak még kicsit véreztetik.
Amennyiben anno csendben odaadták volna nekik a 92,9-t, amit tisztességesen megnyertek, egy szó nélkül átvonult volna a Klub és soha felhajtás nem kerekedett volna, valamint majdnem mindenki boldog lenne.
De MT-nél is szeretnek a f*** "rossz" végén állni úgy tűnik.