RADIOSITE Fórum

• Dankó Rádió

#108503  Szerző: LewyDee

Permi írta:
mlaszlo írta:Így már érthető, nem csak a műsor, hanem maga a rádió is reggel 6-kor indul:
http://index.hu/kultur/2012/12/21/holna ... ol_a_nota/
MR-Danko az RDSben ill. RTben az aktuális számcím. Erősebben jön mint a kis rádiók (jazzy és tsai), de kb fele akkora a térerő, mint a nagyok esetén (Kossuth és tsai). Nagyjából Juventus-szal megegyező lehet kb. :boldog:
Juvénál jóval erősebb nálam 70+ dB-vel jön V-ben is meg H-ban is. A Széchényi hegyi adók közül csak a nagyok jönnek ekkora powerrel, összehasonlításképp a juve térereje nálam: V: 63dB H: 48dB
 #108501  Szerző: LuciFerko

pty: other music
pi: B30E
 #108500  Szerző: Permi

mlaszlo írta:Így már érthető, nem csak a műsor, hanem maga a rádió is reggel 6-kor indul:
http://index.hu/kultur/2012/12/21/holna ... ol_a_nota/
MR-Danko az RDSben ill. RTben az aktuális számcím. Erősebben jön mint a kis rádiók (jazzy és tsai), de kb fele akkora a térerő, mint a nagyok esetén (Kossuth és tsai). Nagyjából Juventus-szal megegyező lehet kb. :boldog:
 #108497  Szerző: djlacee

az MR6 streameken Danko Radio van kiírva
 #108496  Szerző: hd

Kezdem elveszteni a fonalat.

A 102.3-on a Petőfi megy, az MR6 streameken az MR7 Dalok és Dallamok, a 98.6-on pedig a Kossuth, az RDS RT-ben az MR7 aktuális számcímeivel. :)
 #108495  Szerző: mlaszlo

Úgy látszik csak a sugárzás indult el, maga a rádió még nem, mert továbbra is a Kossuth éjszakai műsorát adja.
 #108494  Szerző: Fennec

LuciFerko írta:PTY? RT? Fehérváron vagyok, és ivászat van. :D
Kép
45838(dec)=B30E(hex)
 #108493  Szerző: mlaszlo

Változott a dalcím, "Hazunk elott bolintgato akacfa (Jako Vera)" :D
 #108492  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:
mlaszlo írta:
Fennec írta:Megy a 98.6.
Igen, pontban éjfélkor elindult a Himnusszal. Az RDS "MR-Danko".
PTY? RT? Fehérváron vagyok, és ivászat van. :D
Ilyen részletekkel én sajnos nem tudok szolgálni :)
Jelenleg a Kossuth híradása megy rajta.
A telefonon még annyit ír ki dalcímként, hogy "Hovirag, hovirag (Tarnai Kiss Laszlo)"
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 81