RADIOSITE Fórum

• Best FM - Debrecen - 104.6 MHz

#110885  Szerző: benjamin

Valaki tud valamit arról hogy milyen volt régen az aranyász show?Köze volt a mostani tom taylor-hoz?
 #109514  Szerző: Ivoa

Pihe írta:Ma végleg lekapcsolták a 95 MHz-et :(
Eddig sem mehetett volna.
Viszont fontos hír, hogy márc. 21-től elvileg Debrecen egyetlen kereskedelmi adója lesz a Best FM.
 #108573  Szerző: donder

lalu84 írta:Gratulálok a Best Fm-nek!! Az Fm 95-ön már egy szlovák nyelvű rádió szól!! Mostmár csak neten tudom tovább hallgatni mert az új frekin a Class miatt nállunk már nem vehető!! De tudom sokan így vannak ezzel!! Én 1999-től hallgattam idáig,szóval búcsúzok tőled Fm 95!!!Köszönöm azt a 13 évet :( Profik Voltatok!!
még mindig szól a 95 MHz.. csak kisebb powerrel,és tekerj át szöveggel...
 #108572  Szerző: lalu84

Gratulálok a Best Fm-nek!! Az Fm 95-ön már egy szlovák nyelvű rádió szól!! Mostmár csak neten tudom tovább hallgatni mert az új frekin a Class miatt nállunk már nem vehető!! De tudom sokan így vannak ezzel!! Én 1999-től hallgattam idáig,szóval búcsúzok tőled Fm 95!!!Köszönöm azt a 13 évet :( Profik Voltatok!!
 #108560  Szerző: donder

hordozoi írta:Arról nem lehet valamit tudni hogy a másik kereskedelmi a 92.3 meddig szól még a jelenlegi formában?
Nem közölnek itt semmit sem, csak kész tények elé állítják az embert...
 #108487  Szerző: hordozoi

Arról nem lehet valamit tudni hogy a másik kereskedelmi a 92.3 meddig szól még a jelenlegi formában?
 #108461  Szerző: dlevi94

2 órája jártam kocsival Tégláson (Debrecentől kb. 20 km), amikor is belehallgattam az FM95-be, és pont akkor mondta be a műsorvezető, hogy a rádió neve BEST FM lesz, és költözik a 104.6-ra. Így kíváncsi lettem és megkukkantottam az RDS-t is: (előfordulhat benne pontatlanság, ezért elnézést kérek, csak a lényegre emlékszem nagyjából...)
__FM95__
__EZ_A__
BEST_FM_
__104,6___
ezután pedig az elérhetőség jelenik meg...

Egyébként a 104.6 nem valami jó választás frekvencia szempontjából, mivel a kékesi CLASS teljesen lehetetlenné teszi a környéken a vételt, esetleg Debrecen déli-keleti vonzáskörzetében van esély "jobb" minőségben élvezni az adást..
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 33