Felhívtam a pécsi stúdiót... fel is vették a telefont, amit vasárnap este a Rádió 1 esetében nem gondoltam volna... teljesen jófejek voltak, szólnak az illetékesnek azt mondták, de ők is megerősítették, hogy jobb lett a stream.

donder írta:Debrecenben, a Kálvin téren még megvan a studioEz jó hír, az viszont nem, hogy ki tudja, mikor lövik le a 92,3-at.
Gyurii írta:Akkor most mivan? Minden Radio1 helyi lesz, vagy az egész megszűnik?A pécsi lett a központi stúdió és 10-14 közt mennek a helyiek. A netes stram (ami most épp s..rozik) pedig a pécsi műsort adja, kivágott reklámokkal. Van egy szekszárdi stream is.
Ivoa írta:Mi a helyzet a fehérvári stúdióval? Gondolom, a veszprémi most a balatonira gyárt műsort. Érdekes lehet még az egri és a debreceni sorsa is.Én úgy tudom, hogy se Fehérváron, se Veszprémben nincs már stúdió.
Jozsfm964 írta:Mi történik a Rádió1-el emberek? Bocs, de lemaradtam...Az NMHH tulajdonképpen elintézte
djlacee írta:Hát hogy már nem székesfővárosunkból szólMi lesz a Budapesti stúdióval? Honnan fognak adni? Pécsről?