RADIOSITE Fórum

• Dankó Rádió

#108678  Szerző: Gyurii

Annyira jó, hogy erre semmi rádió adó sincs... Látom pécsi 101.7 Fehérvárig elszól ami köszönhető a magaslatnak, és a felcsavart adónak. Erre feltekernék a szolnokit (101.2) még lehet erre is lehetne hallgatni.. :roll:
 #108675  Szerző: LuciFerko

A pécsi (101.7) is fel van tekerve, jön Fehérvárnál is.
 #108674  Szerző: Nightman

Abonyban és Szolnokon teszteltem,lényegesen jobb térerővel jön mint anno a régió rádió.. Abonyban telón az egyetlen szolnoki adó ez ahol azonnal jön az rds , rt is..
 #108642  Szerző: mimi

Lehetne táncdal, diszkózene, rock, dubstep, happy rave, free jazz, grindcore meg bármi ennyi erővel, mindenre rá lehet mutatni, hogy van igény. Ugyanannyi erővel, mint ahogy a giccses-muskátlis műdalok külön csatornát kaptak.
 #108639  Szerző: LuciFerko

Akkor legyen már mulatós is, arra megvan a tömegigény. Látszik, hogy hozzá nem értő emberek vannak ott.
 #108638  Szerző: mikrofonos

Eddig - amennyire tudom - a Régió Rádió(k) hallgatottsága valahol a statisztikai hibahatár körül tendált.
Pedig azt gondolom a regionális info az "átlagembert" azért biztos jobban érdekelte mint a végnélküli nóta és operett...
 #108607  Szerző: dlevi94

Nálam nagyon szépen jön a debreceni 91.4 MHz, illetve a nyíregyházi 1251 kHz-es freki is :) Habár elsősorban nem az én korosztályomat célozza meg ez a rádió, azért volt egy-két számomra elfogadható, élvezhető felvétel is (természetesen non-stop 24 órában nem ez lenne a választásom zenei téren). Egyébként a kérdésre a válasz, hogy sikeres lesz-e, vagy sem a rádió, az majd a hallgatottsági méréseken talán kiderül, talán nem..
 #108603  Szerző: mikrofonos

frekivadasz írta:Szeged északi részén (Makkosház) panelrengeteg első emeletén élvezhetetlen a vétel (a helyi 93,1MHz). 5 perc ablak előtti vitustánc is kevés volt, hogy elkapjam az RDS-t W200i-vel, ami azért nem tartozik a rossz vevők közé. Lakáson belül a mono vétel is zajos.
A fentiekkel is csak azt erősited meg - legalábbis számomra - hogy a Magyar Rádiót és most az MTVA-t sem érdekelte, hogy milyen minőségben foghatók a regionális adások. Az emberek pedig olyasmit nem hallgatnak, amit nem lehet rendesen venni. Ha ez igy marad bukás a Dankó R. is.
 #108585  Szerző: asimov

Az elozo telom nekem is (Sony) Ericsson volt, es annak is nagyon penge vevoje volt! A mostani, sokkal ujabb gyartasu Samsung-om FM vevojenek a szelektivitasa egy 70-es evekbol valo, analog hangolasu radio vevojevel lehet egyenerteku. :D
frekivadasz írta:Szeged északi részén (Makkosház) panelrengeteg első emeletén élvezhetetlen a vétel (a helyi 93,1MHz). 5 perc ablak előtti vitustánc is kevés volt, hogy elkapjam az RDS-t W200i-vel, ami azért nem tartozik a rossz vevők közé. Lakáson belül a mono vétel is zajos.
 #108582  Szerző: frekivadasz

Szeged északi részén (Makkosház) panelrengeteg első emeletén élvezhetetlen a vétel (a helyi 93,1MHz). 5 perc ablak előtti vitustánc is kevés volt, hogy elkapjam az RDS-t W200i-vel, ami azért nem tartozik a rossz vevők közé. Lakáson belül a mono vétel is zajos.
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 81