RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#108692  Szerző: mimi

csokie írta:De azért valljuk be, hogy ez elsősorban csakis kizárólag a pénzről szól!
Ha egy társaság pénzt, energiát fektet abba, hogy legálisan működtessen egy frekvenciát, méltányolható érdeke, hogy a hallgatók figyelméért ne kelljen engedély nélküli adókkal versenyeznie, és adását ne zavarják ilyenek.
Amúgy normális média a pénzről szól, nézz szét a világban.
 #108689  Szerző: csokie

mimi írta:
csokie írta:A kalózkodásnál nem feltétlenül a zenefolyamtól fél a tisztelt médiatanács, hanem ha meg is szólalsz, és olyan dolgokat, ami pl rendszerellenes, uszító, gyűlöletet keltő stb. Zenefolyam az csak az előadókat károsítja meg, de ebből az átlag hallgató nagyon nem érzékelne semmit... Legalább is szerintem ezért szállnak annyira rá magyarországon a kalózokra. (Ez nem london sajos)
Tévedés, a Médiatanácsnak nincs dolga a kalózokkal, ezt frekvenciagazdálkodási kérdésként kezelik a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság részéről a zavartatás elkerülése és az engedélyesek érdekeinek védelmében.
Ha hivatalosak akarunk lenni akkor nyilván a te verziód állja meg a helyét!
De azért valljuk be, hogy ez elsősorban csakis kizárólag a pénzről szól!
(A Lánchíd, Mária, Szt István, Katrádió, Európa rádió az végül is nem közvetlen pénzbevételi forrás, inkább csak "szavazóbázis" erősítő hatású, ami megint ugyan csak a pénzről szól.)
 #108688  Szerző: mimi

csokie írta:A kalózkodásnál nem feltétlenül a zenefolyamtól fél a tisztelt médiatanács, hanem ha meg is szólalsz, és olyan dolgokat, ami pl rendszerellenes, uszító, gyűlöletet keltő stb. Zenefolyam az csak az előadókat károsítja meg, de ebből az átlag hallgató nagyon nem érzékelne semmit... Legalább is szerintem ezért szállnak annyira rá magyarországon a kalózokra. (Ez nem london sajos)
Tévedés, a Médiatanácsnak nincs dolga a kalózokkal, ezt frekvenciagazdálkodási kérdésként kezelik a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság részéről a zavartatás elkerülése és az engedélyesek érdekeinek védelmében.
 #108685  Szerző: csokie

A kalózkodásnál nem feltétlenül a zenefolyamtól fél a tisztelt médiatanács, hanem ha meg is szólalsz, és olyan dolgokat, ami pl rendszerellenes, uszító, gyűlöletet keltő stb. Zenefolyam az csak az előadókat károsítja meg, de ebből az átlag hallgató nagyon nem érzékelne semmit... Legalább is szerintem ezért szállnak annyira rá magyarországon a kalózokra. (Ez nem london sajos)
 #108640  Szerző: egon2

A radiosite.hu fórum összes olvasójának Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok!
 #108635  Szerző: forlife70

LuciFerko írta:igen, ez egy vajdasági adó lesz.

:D Köszönöm, privátban kaptam választ - így talán a website szabályzata sem sérül és a felügyeleti szerv sem rág be ránk, egyben felhívom a moderátor figyelmét, hogy az általam feltöltött videot ha kifogásolhatónak találja, akkor törölje. :)

Egyébként, elgondolkodtat, hogy mért nem lehet a _törvényes kereteken belül_ beszélni olyasvalamiről, ami létező dolog, ám jogellenes. Ez olyan, mint ha az újság nem írhatná meg a hétvégi mucsaröcsögei betöréses rablásról szóló tudósítását, csak mert a cikk egy bűncselekményt elemezget. Érthető, hogy kalózrádiókkal kapcsolatosan egymásnak ne ajánlgassunk frekvenciákat, időpontokat, egyéb vételi lehetőséget, mert az valóban jogellenes. Csakúgy necces lenne kalózkodásról egymással technikákat, kivitelezési terveket megosztani, mert az is bűncselekményre irányul. Azonban a tényről, tehát hogy kalózrádiók voltak, vannak és lesznek furcsállom, hogy csak félve lehet írni...
 #108633  Szerző: LuciFerko

igen, ez egy vajdasági adó lesz.
 #108632  Szerző: djlacee

Ez biztos csak valami tropo lehet
:troll:
 #108628  Szerző: forlife70

Lehet, én vagyok a tudatlan és volt már róla szó, de Budapesthez közeledve a régi 5-ös úton Dabas és Alsónémedi közt az FM 88.6-on milyen tesztadás megy?
<moderálva>

Áldott karácsonyt! :)

<moderálva>
  • 1
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 542