RADIOSITE Fórum

• Part FM - Siófok, Fonyód

#108814  Szerző: Snake

rmihaly76 írta:milan93:
A 92.6 hangja (a sztereojel ellenere) ugye csak atmenetileg mono? A teto felett 2 meterrel figyelo korsugarzommal csak par km-re vagyok a siofoki adotol (barhol is van az), ugyhogy nyilvan nem terero gond van. :) A "siofoki" adas a szabadisostoi "kis torony"-rol megy?
Mostanaig mar tobb (talan 4-et is) szignalt is elkaptam, es szerintem mindegyik kellemes, kedvelheto "reklam" lett. A zenek viszont kicsit "osszevissza" jelleguek, de persze tesztadasnak ez a zenefolyam igy is megfelel.
rds/ps fix: "PART FM"
Széplak Mobil-átjátszóról megy. 2dipól tihany felé
 #108812  Szerző: Milán

Igen, pont a mono hangzás miatt lesz egy minimális csúszás :) a fonyódi már teljesen jól megy :)
 #108809  Szerző: LuciFerko

Onnan megy, ahonnan a Juventus ment. :) A mono hangzás meg azért van, mert még nincs az átvitel teljesen megoldva.
 #108807  Szerző: asimov

milan93:
A 92.6 hangja (a sztereojel ellenere) ugye csak atmenetileg mono? A teto felett 2 meterrel figyelo korsugarzommal csak par km-re vagyok a siofoki adotol (barhol is van az), ugyhogy nyilvan nem terero gond van. :) A "siofoki" adas a szabadisostoi "kis torony"-rol megy?
Mostanaig mar tobb (talan 4-et is) szignalt is elkaptam, es szerintem mindegyik kellemes, kedvelheto "reklam" lett. A zenek viszont kicsit "osszevissza" jelleguek, de persze tesztadasnak ez a zenefolyam igy is megfelel.
rds/ps fix: "PART FM"
 #108799  Szerző: RXon

milan93 írta:Sziasztok!
A rádió(k) indulása kicsit csúszni fog, technikai okok miatt..

Mit jelent a "kicsit"?
 #108792  Szerző: Attis

Attis írta:
milan93 írta:Még egy minimális finomítás lesz, de igen.
Szomorú... Akkor déli irányban messze elmarad a Juve volt vételkörzetétől.
Bocs, elnéztem... a 101,3-ra gondoltam... :hit:
 #108791  Szerző: Attis

milan93 írta:Még egy minimális finomítás lesz, de igen.
Szomorú... Akkor déli irányban messze elmarad a Juve volt vételkörzetétől.
 #108789  Szerző: Milán

Még egy minimális finomítás lesz, de igen.
 #108788  Szerző: Attis

milan93 írta:Sziasztok!
A rádió(k) indulása kicsit csúszni fog, technikai okok miatt..
Az adók ebben a pillanatban már a végleges teljesítménnyel mennek?
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 38