Kis -videki- varosomban az "osszvonalas" haviberlet valami 3700 Ft, es csak nehany, par km-es korzetben kozlekedo helyi buszjaratra jo, melyek ugy 3/4 orankent kozlekednek szezonban. Azon kivul 6..8 jarat/nap. Hetvegen megannyi sem. Vonaljegy a par km-s korben kozlekedo buszjaratokra 200 Ft/felszallas.
A budapesti BKK (BKV?) haviberlet 10500 Ft, es valami 300 db. buszjaraton, harom metro vonalon, 5 HEV vonalon, meg meg ki tudja min lehet vele utazni, Budapest kozig. hatarain belul, ugy tudom.
Osszehasonlitva a kettot, szerintem tesom 10500 Ft-os budapesti haviberlete olcsobb, mint az en 3700 Ft-osom...
En is jol vagyok, ahol vagyok, csak nekem is csipi kicsit a szemem az, ha budapestiek sirnak a "draga" tomegkozlekedesuk miatt.
Persze, Budapest kb. 1.5 millio valasztopolgar.. ennyi szavazoval egy kormany sem mer)t) szembemenni, igy Budapesten mindig is olcso lesz a tomegkozlekedes, barmibe is kerul ez.
jeek írta:Nekem nincs bajom a vidéki élettel.
Csak a budapestiek akadnak ki rögtön, hogy jajj így drága meg jajj úgy drága, meg egyre nehezebb lesz a közlekedés. Lehet vidékre költözni, aztán majd rájönnek, hogy hoppá Budapesten még így is olcsóbb és jobb a közlekedés, mint máshol az országban, köszönhetően nekünk, vidékieknek....