RADIOSITE Fórum

• HBO csatornák (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax, Cinemax 2)

#10931  Szerző: MrG

jeek írta:Annyira gáz, h nincs kommentár magyarul :? Így nem hinném, h nagyon sokan nézik....
Sztem meg az a gáz, hogy ezt adják és nem vmi értelmeset, pl. filmet... :)
 #10929  Szerző: tomee87

Annyira gáz, h nincs kommentár magyarul :? Így nem hinném, h nagyon sokan nézik....
 #10928  Szerző: MrG

mlaszlo írta:
Szabi írta: Vicces volt, ahogy az elején léptették le szép lassan a fekete csík alá az eredetileg rossz helyen lévő logot.
Igen, az érdekes volt, és rögtön úgy indult a közvetítés, hogy elment az egész, valami zöld háttér villódzott :D
Az volt azóta többször is, bár nem nagyon figyelek rá. Digin nézem, az a jó, hogy nem rosszabb a minőség az átlagosnál... :D
(mert ugye a digin mindig szar, homályos)
 #10927  Szerző: mlaszlo

Szabi írta: Vicces volt, ahogy az elején léptették le szép lassan a fekete csík alá az eredetileg rossz helyen lévő logot.
Igen, az érdekes volt, és rögtön úgy indult a közvetítés, hogy elment az egész, valami zöld háttér villódzott :D
 #10926  Szerző: LuciFerko

Enyingen nincs kódolatlan adás :P
 #10925  Szerző: MrG

mlaszlo írta:Egy ilyen borzalmas minőségű közvetítés miatt szerintem kár volt ekkora felhajtást csinálniuk.
Vicces volt, ahogy az elején léptették le szép lassan a fekete csík alá az eredetileg rossz helyen lévő logot.
 #10923  Szerző: mlaszlo

Egy ilyen borzalmas minőségű közvetítés miatt szerintem kár volt ekkora felhajtást csinálniuk.
 #10922  Szerző: tomee87

PR-nél is megy az HBO :D
 #10875  Szerző: Zoshi

T-nél is mindenhol kódolatlan lesz:

http://www.t-home.hu/lakossagi/obama

Szomszédnak nincs HBO elöfizetése, lehet szólok neki ha érdekli. ;)
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 36