RADIOSITE Fórum

• One

#111048  Szerző: Kenezygy1038

Moderálva!

Az intézkedést a Szabályzat - Felhasználási feltételek 3. pontjának megsértése, valamint az Egyéb tudnivalók 4. pontja indokolta.

A felhasználó figyelmeztetéseinek száma: 1

Szemilan
 #110821  Szerző: szemilan

jeek írta:Flottások eddig sem vehették igénybe... Amikor 1,5 éve flottás voltam, akartam új készüléket venni és mondták, hogy mivel flottás vagyok ezért csak az ALAP készülék ár vonatkozik rám és a köszönet program kedvezmény sem érvényesíthető.
De nyilván kinyitottam a számat és meg is kaptam a KIEMELT kedvezményt + köszönetprogram kedvezményt és egy kedvezőbb nemflottás díjcsomagot :)
Persze így érthető is, mivel azzal a csomaggal már nem a flottás szabályok voltak rád érvényesek. De én így kártyásként elfelejthetem a kedvezményemet.:S Nem mintha az a 2500 sok lenne, de azért még is.

Egyre szarabb ez a cég. :S De ahogy néztem a másik kettő is csökkenti a kedvezményeket, növeli az árakat. De hát ez van, hurrá agyonadóztatás.
 #110800  Szerző: tomee87

Flottások eddig sem vehették igénybe... Amikor 1,5 éve flottás voltam, akartam új készüléket venni és mondták, hogy mivel flottás vagyok ezért csak az ALAP készülék ár vonatkozik rám és a köszönet program kedvezmény sem érvényesíthető.
De nyilván kinyitottam a számat és meg is kaptam a KIEMELT kedvezményt + köszönetprogram kedvezményt és egy kedvezőbb nemflottás díjcsomagot :)
 #110793  Szerző: szemilan

Szuper, a készülékvásárlási kedvezménynek lőttek. A Köszönet programban már nem vehetik igénybe a készülék kedvezményt a flottások, illetve a feltöltőkártyások.
 #109290  Szerző: szemilan

Mobilhírnök szolgáltatásban díjmentes zenei hírlevél 0 FT/hó Havi 1 MMS :lol:
 #108826  Szerző: LuciFerko

szemilan írta:Új térképük van, immáron fel van tüntetve a DC-HSPA+ lefedettség is.

http://www.vodafone.hu/lefedettsegi-terkep
Enyingen ott az üres részen kb egyáltalán nincs térerő, hívni sem lehet.
Kép
:punch:
 #107351  Szerző: LazlowHUN

Az Egyesült Királyságban összeáll a Vodafone és az O2, de nem olvadnak össze, mint az Orange és a T-Mobile, hanem csak a tornyokat osztják meg egymással és azokra saját infrastrukturát telepítenek blog.vodafone.co.uk/2012/11/20/better-c ... t-venture/
 #106911  Szerző: szemilan

Ez a lehetőség eddig is megvolt, csak nem hírdették nagyon. Egyébként csak maga a SIM kerül 0 FT-ba. Lebeszélhetőség nincs rajat, csak hálózaton belüli ajándék perc, ami 500 FT-nak felel meg.
milan93 írta:A Vodafone próbálja ismét odacsábítani az ügyfeleket:

https://www.vodafone.hu/lakossagi/telef ... ol_count=2

VODAFONE INGYEN SIM KÁRTYA!
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 29