Tulajdonképpen letojom, hogy éppen melyik oldal kit szid és hogyan, de egy kommüniké nem tartalmazhatna indulatokat.
A probléma megoldódott, egyébként.
A probléma megoldódott, egyébként.
adminisztrator írta:Na akkor most szó szerint, amíg eldöntöm, hogy kirakjam-e a főoldalra, vagy sem... (átlépett egy határt)Ha rám hallgatsz, akkor két dolgot tehetsz:
Ivoa írta:ez a 18-49 nem tudom mennyire hivatalos, de a zenei profil nem tágabb 18-39-nél (a rotáció ennél még jobban szűkít), a műsorstruktúra pedig 15-25.rmihaly76 írta:Jóideje ideiglenes engedéllyel (engedélyekkel) működnek, így nyilván leléptek a "pénzesebb" hirdetők, miként a R1-nél is, Budapest elvesztése után. A Klub-nak -szerintem- Budapest/95,3 a fontos, ahol még mindíg nem lebecsülendő hallgatottságuk van.A R1 célközönsége a 18-49 csoport, fő profiljuk a politikamentes zeneszórás.
A Klubé az 50+-os baloldali nyugdíjasok, idősek csoportja, fő profiljuk a politikai hangulat leképzése.
A Klubon főleg nyugdíjasotthonok maradtak hirdetőként, a kormánnyal bármilyen kapcsolatban álló cég tudomásul vette, hogy ezen az adón tilos hirdetni, ha jót akarnak.
A R1-en ezzel szemben - vidéken - továbbra is 18-49-es célcsoportú hirdetők maradtak.
Attis írta:Azért nézd át mégegyszer a hallgatottsági méréseket. Én levontam róluk pár "info-t".
Ivoa írta:Azért nézd át mégegyszer a hallgatottsági méréseket. Én levontam róluk pár "info-t".rmihaly76 írta:Jóideje ideiglenes engedéllyel (engedélyekkel) működnek, így nyilván leléptek a "pénzesebb" hirdetők, miként a R1-nél is, Budapest elvesztése után. A Klub-nak -szerintem- Budapest/95,3 a fontos, ahol még mindíg nem lebecsülendő hallgatottságuk van.A R1 célközönsége a 18-49 csoport, fő profiljuk a politikamentes zeneszórás.
A Klubé az 50+-os baloldali nyugdíjasok, idősek csoportja, fő profiljuk a politikai hangulat leképzése.
A Klubon főleg nyugdíjasotthonok maradtak hirdetőként, a kormánnyal bármilyen kapcsolatban álló cég tudomásul vette, hogy ezen az adón tilos hirdetni, ha jót akarnak.
A R1-en ezzel szemben - vidéken - továbbra is 18-49-es célcsoportú hirdetők maradtak.
rmihaly76 írta:Jóideje ideiglenes engedéllyel (engedélyekkel) működnek, így nyilván leléptek a "pénzesebb" hirdetők, miként a R1-nél is, Budapest elvesztése után. A Klub-nak -szerintem- Budapest/95,3 a fontos, ahol még mindíg nem lebecsülendő hallgatottságuk van.A R1 célközönsége a 18-49 csoport, fő profiljuk a politikamentes zeneszórás.
Ivoa írta:én pedig nem gondolom hogy egy r1-et össze kellene mérni egy klubrádióval. a klubbal az történik nagyban ami a többi rádióval kicsiben.rmihaly76 írta:Ennek az az egyszeru oka lehet, hogy a Klubradio nyiltan kritizalja a kormanyt, ezert kilog a sorbol, tehat erdekes. Ismereteim szerint, mas radioado ezt nem teszi meg. Sot, lassan senki nem teszi ezt meg, mert latjak, milyen sors var arra, aki egy rossz szot is mer szolni.Nem azért érdekes a Klubrádió, mert kritizálja a kormányt, hanem mert bizonyos baloldali köröknek kedves a léte. Amelyik nem, az már nem érdekes. Nekem pedig a R1, az FM95, a Kapos, a Kék Duna (csak mert ebben a sorban írtam az előbb) kedvesebb, és négyszer annyi cikket érdemelnének, mint a Klub. Baj ez? Nem hiszem.
Ivoa írta:http://mediatanacs.hu/cikk/155533/A_Klu ... somagjaval
Kihúzható a dugó a vidéki adótornyokból is. Ha meg ennyit nem tudnak kifizetni, akkor pedig ez a (jogi értelemben értve) csődhalom nem tudja az éves 55 millát sem kifizetni a 95,3-ra.