RADIOSITE Fórum

• Klubrádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #109479  Szerző: Snake

adminisztrator írta:A moderalt hozzaszolok figyelmebe: http://metropol.hu/itthon/cikk/985121-b ... ommentelok
Nekem nem trollkodásnak tűnt, csak gyerekes véleményemet fejtettem ki egy gyerekes véleményre.
 #109436  Szerző: kukac

Snake írta:Moderalt hozzaszolas
nekem sem tetszik ahogy gyűlölködik, de ne menjünk le az ő szintjére...
 #109428  Szerző: LuciFerko

Kép
 #109427  Szerző: asr27

Snake írta:Moderalt hozzaszolas
Azért ez már egy kicsit durva, nem gondolod? :gülü2:
 #109426  Szerző: Snake

Moderalva
 #109413  Szerző: kukac

Ivoa írta:Moderalt hozzaszolas
nem tudom mennyire korrekt "balos hisztinek" titulálni azt a hatósági folyamatra reagálást, ami gyakorlatilag a független hazai rádiózás teljes ellehetetlenítésére irányul, de ha neked csak ennyi jön le az egészből, akkor gratulálunk hozzá!
 #109406  Szerző: Ivoa

Moderalva
 #109380  Szerző: asimov

... a következő lépés legyen a kormányt és orbán viktort dicsőitő -sőt, akkor már ne végezzűnk fél munkát- mindjárt ódákat fennhangon zengő adók indítása, és egyúttal a külföldi, magyar nyelvű adások zavarása, illetve hallgatásának megakadályozása. Jah, bocs... ilyen "médiaszabályozás" volt már Magyarországon és el is érte a célját...
Várható volt a klub részéről efféle nyilatkozat, bár kissé valóban túllőttek a célon.
Ivoa írta:
adminisztrator írta:Na akkor most szó szerint, amíg eldöntöm, hogy kirakjam-e a főoldalra, vagy sem... (átlépett egy határt)
Ha rám hallgatsz, akkor két dolgot tehetsz:
- nem teszed ki - de akkor "elsikkad" az utókor számára
- kiteszed - "Változtatás nélkül, kizárólag a közleményüket idézve" kitétellel.

Amúgy szerintem minden eddiginél nevetségesebb ez a levél. Én remélem, hogy ezek után megelégelik a töketlenkedést, és beleírják az Alkotmányba, hogy "Klubrádió néven Magyarország területéről nem sugározhat rádióadó". Több kárt okoztak az országnak (és nem, nem a kormánynak, az országnak!) a hisztijükkel, mint bármelyik másik médium az elmúlt két évben.

Lehet, hogy ez a megállapításom nem "polkorrekt" - (bár ez a fogalom szerintem nem létezik), de az ő levelük sem az.
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 138