RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti kereskedelmi rádiók

#109485  Szerző: nyikolaj

Egyébként Sz.Tamásnak van valami köze Miskolchoz?Mert az M-lite kft, a cím alapján miskolci érdekeltségű.
 #109477  Szerző: nyikolaj

Magyarul azt jelenti,hogy a Rise fm Miskolcon is akarna terjeszkedni? Vagy az M-lite kft-hez más rádió is tartozik,tartozott,tartozni fog?
 #109452  Szerző: Milán

Az M-Lite Kft. tulajdonosa Sz. Tamás, aki üzemelteti a RiseFM-et is!
A cég 2009 óta működik.

A LIGHT MEDIA Szolgáltató Bt. tulajdonosa M. Csaba, a cég 2002 óta működik, Ők ilyen weblapgyártással foglalkoznak.

Remélem sokat segítettem! :)
 #109451  Szerző: Zoey

Úgy tűnik, a korábbiakból okulva nem nagyon akarnak már erre az egyébként jó vételkörzettel rendelkező frekvenciára pályázni.
A múltkoriak közül sem a Rádió 1, sem a Mikom nem pályázott (vagy legalábbis nem az eddigi néven). Helyettük:

1. M-Lite Kft. 3535 Miskolc, Havas u. 11.

Három kommenttel lejjebb fedeztem fel: "a LIGHT MEDIA Szolgáltató Bt. tegnap beregisztrálta a radio-miskolc.hu, radiomiskolc.hu és radiomiskolc963.hu domain neveket."

Light Media, M-Lite?!?
 #94171  Szerző: nyikolaj

Reméljük pár nap múlva már hivatalos infot is tudunk majd.
 #94169  Szerző: Zoey

hd írta:Idáig annyi biztos, hogy a LIGHT MEDIA Szolgáltató Bt. tegnap beregisztrálta a radio-miskolc.hu, radiomiskolc.hu és radiomiskolc963.hu domain neveket.
Hm... ez is valami, de akkor sem értem, honnan ilyen biztosak, hogy ők nyerik a frekvenciát. Vagy ez csak optimizmus, és gondolják, hogy ha nem is ők nyerik meg, nincs következménye, hogy vannak lefoglalt domainjeik?
 #94163  Szerző: Zoey

nyikolaj írta:hmm... :) Én se tudok még semmi infot a mikom nyeréséről,bár én nagyon örülnék ha ők nyertek volna.Amúgy már ideje volt döntésnek születni.Ha valaki tud valamit privit kérek. :) thx :)
Na igen, végül is a végleges pályázati felhívás már tavaly májusban megjelent, az ajánlatokat pedig június végén nyújtották be. Épp itt lenne az ideje, hogy döntés szülessen, ugyanakkor ilyen napirendi ponttal nem találkoztam eddig.
Egyébként én is nagyon örülnék, ha ők nyernének.
Kérlek, newmjoel, vagy bárki más, ha tudtok valamit, írjátok meg nekünk, akár itt, akár privátban. Köszi!
 #94162  Szerző: nyikolaj

hmm... :) Én se tudok még semmi infot a mikom nyeréséről,bár én nagyon örülnék ha ők nyertek volna.Amúgy már ideje volt döntésnek születni.Ha valaki tud valamit privit kérek. :) thx :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 26