RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#11110  Szerző: RXon

Én azt birom,hogy bar nem igértek semmit,mégis sokaknak tuti informaciojuk van idöpontrol,helyröl,aztan mégse történik semmi.Akkor minek hintik el ezeket a tuti "belsö" infokat??Aztan az ember a hibas,merthogy türelmetlen,meg ok nélkül fikaz.
 #11109  Szerző: Sakál

LewyDee írta:Aha tök jó, de izgi :D:D Csak pont nem érdekel a Rise-féle magyarázkodás, ha ez az. Ebből a csúszásból is az látszik hogy ez sem lesz különb adó mint a többi
Amúgy neked mi bajod van? Nyilvánosan nem ígértek semmit azzal kapcsolatban h mikor indulnak.
 #11103  Szerző: Galaxy

LewyDee írta:Aha tök jó, de izgi :D:D Csak pont nem érdekel a Rise-féle magyarázkodás, ha ez az. Ebből a csúszásból is az látszik hogy ez sem lesz különb adó mint a többi
Túl negatív vagy, én azért kivárom a végét, mielőtt fikázok...
 #11101  Szerző: LewyDee

GalaxyFM írta:- töhölt h.sz. -
Aha tök jó, de izgi :D:D Csak pont nem érdekel a Rise-féle magyarázkodás, ha ez az. Ebből a csúszásból is az látszik hogy ez sem lesz különb adó mint a többi
 #11099  Szerző: LuciFerko

legyen annyi elég, hogy ~olyan lesz a lefedettsége mint a 103,9-nek 8-)
 #11093  Szerző: Galaxy

- törölt h.sz. -
 #11074  Szerző: mlaszlo

Lehet, hogy az én mobiltelefonomnak gyenge a rádiója, de Budapesten elég rosszak a tapasztalataim a 88,1-el kapcsolatban. Nagyon sok helyen, főleg házakon belül, ahol a Rádió1, Roxy, Jazzy, Rádió Q tökéletesen jön, ott a 88,1 már csak monoban, sisteregve. Az autóban lévő rádióval hallgatva nincs gond, de ezzel a lefedettséggel bizony nem lesz velem a mobilomon a Rise FM :)
 #11065  Szerző: mg

... és biztos forrásból tudom, hogy éjféltől a Roxy is megújul :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
 #11058  Szerző: LuciFerko

akkor éjfélkor váltás? 8-)
 #10966  Szerző: RXon

Ami késik,az mulik...
  • 1
  • 433
  • 434
  • 435
  • 436
  • 437
  • 470