RADIOSITE Fórum

• Part FM - Siófok, Fonyód

#109686  Szerző: Attis

kukac írta:köszönöm!
most akkor a vélemény szabad még, vagy már az sem? egyébként meg lehet cáfolni ha nincs igazam...[/quote]
--> Fórumszabályzat

A regisztrációval elfogadtad.[/quote]

feltételezem hogy erre gondolsz: "2. Tilos jogvédett, vagy mások személyiségi jogait, illetve vallási-, vagy politikai meggyőződését sértő tartalmak közzététele! (A Kötetlen kategória "Politika" témájában azonban lehetőség van aktuálpolitikai kérdések ütköztetésére.)"
- megítélésem szerint ilyen nem történt, legalábbis senki nem jelezte hogy sértettem volna - ha mégis így lenne, akkor elnézést kérek, nem állt szándékomban. még csak politikai témájúnak sem feltétlenül gondolnám a tartalmat, bár kétségtelen hogy nehéz úgy aktuális társadalmi, gazdasági, vagy rádiószakmai témában megnyilvánulni, hogy le lehessen mögötte politikai tartalmat érezni, ez viszont legyen egyéni érzékenység kérdése - nyíltan eddig sem nem politizáltam és nem is fogok! a nemzetgazdasági miniszter nevének említése kizárólag az általa nyíltan képviselt gazdasági szemlélet és a médiahatóság döntéseiből visszasejlő célirány közötti párhuzam miatt történt - a név szerint érintett pedig közszereplő. legegyszerűbben egyébként úgy kerülhető el a téma, hogy mondjuk a médiahatóság ítélkezési, határozat hozatali gyakorlatáról egyszerűen nem foglalunk állást, viszont így néhány rádiósszakmai kérdés, felvetés megválaszolása lényegesen komplikáltabb lesz.[/quote]
A legnagyobb baj, hogy nem hülyeséget beszél. Bocs az offért.
 #109685  Szerző: Attis

LuciFerko írta:Megvan a műssorrend!
H-V

06-10 Jó reggelt Balaton!
10-15 Selector óránként hírekkel
15-16 Balatoni Mozaik (helyi hírek, riportok, vendégek)
16-20 Selector óránként hírekkel
20-23 Balatoni Mozaik este (helyi hírek, riportok, vendégek)
23-06 Éjszakai műsor (sok zenével és helyi információkkal)
Első olvasatra a másik pályázó, Rádió1 közszolgálatibb.... :shock:
 #109684  Szerző: LuciFerko

Megvan a műssorrend!
H-V

06-10 Jó reggelt Balaton!
10-15 Selector óránként hírekkel
15-16 Balatoni Mozaik (helyi hírek, riportok, vendégek)
16-20 Selector óránként hírekkel
20-23 Balatoni Mozaik este (helyi hírek, riportok, vendégek)
23-06 Éjszakai műsor (sok zenével és helyi információkkal)
 #109681  Szerző: Snake

kukac írta:
adminisztrator írta:szia!

1)
"ezt vajon a matolcsy is tudja? mert jelenleg láthatóan koncepcionálisan nem ez a tendencia látszik az ország működésében."

"még csak politikai témájúnak sem feltétlenül gondolnám a tartalmat"

?

2)
"legalábbis senki nem jelezte hogy sértettem volna"

oks, kérlek töröljétek a regemet!
cenzúra.
 #109656  Szerző: kukac

[quote="adminisztrator"]szia!

1)
"ezt vajon a matolcsy is tudja? mert jelenleg láthatóan koncepcionálisan nem ez a tendencia látszik az ország működésében."

?

2)

oks, kérlek töröljétek a regemet!
 #109651  Szerző: markfelt

szia!

1)

?

2)

én jeleztem.
kérlek, tartsd be a szabályzatot a jövőben!

ezúttal nem moderáltam.
 #109650  Szerző: kukac

köszönöm![/quote]

most akkor a vélemény szabad még, vagy már az sem? egyébként meg lehet cáfolni ha nincs igazam...[/quote]
--> Fórumszabályzat

A regisztrációval elfogadtad.[/quote]

feltételezem hogy erre gondolsz: "2. Tilos jogvédett, vagy mások személyiségi jogait, illetve vallási-, vagy politikai meggyőződését sértő tartalmak közzététele! (A Kötetlen kategória "Politika" témájában azonban lehetőség van aktuálpolitikai kérdések ütköztetésére.)"
- megítélésem szerint ilyen nem történt, legalábbis senki nem jelezte hogy sértettem volna - ha mégis így lenne, akkor elnézést kérek, nem állt szándékomban. még csak politikai témájúnak sem feltétlenül gondolnám a tartalmat, bár kétségtelen hogy nehéz úgy aktuális társadalmi, gazdasági, vagy rádiószakmai témában megnyilvánulni, hogy le lehessen mögötte politikai tartalmat érezni, ez viszont legyen egyéni érzékenység kérdése - nyíltan eddig sem nem politizáltam és nem is fogok! a nemzetgazdasági miniszter nevének említése kizárólag az általa nyíltan képviselt gazdasági szemlélet és a médiahatóság döntéseiből visszasejlő célirány közötti párhuzam miatt történt - a név szerint érintett pedig közszereplő. legegyszerűbben egyébként úgy kerülhető el a téma, hogy mondjuk a médiahatóság ítélkezési, határozat hozatali gyakorlatáról egyszerűen nem foglalunk állást, viszont így néhány rádiósszakmai kérdés, felvetés megválaszolása lényegesen komplikáltabb lesz.
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 38