RADIOSITE Fórum

• Rádió Max - Debrecen - 106.0 MHz

#109892  Szerző: nyikolaj

Miskolcon ilyenre szerintem nem volt példa,és most sincs.Csak úgy egy civil nem állíthat be a stúdióba.De legalább nektek szerencsétek volt!
 #109886  Szerző: djlacee

Én bejártam a Sopron Rádióba
:troll: OFF
 #109879  Szerző: donder

nyikolaj írta:Már nem azért,de melyik stúdiót lehet meglátogatni csak úgy? Anno a miskolci Gaga stúdióépülete hiper,szuper kártyás beléptetővel működött,magyarul csak a dolgozók osonhattak be oda.Maximum,ha nyertél valamit,de előtte megkellett indokolni a kapucsengőn a jelenlétedet!
Itt nagyon készségesek voltak... Ismerősöm be is ment hozzájuk. Örök emlék marad (neki)...
 #109875  Szerző: nyikolaj

Már nem azért,de melyik stúdiót lehet meglátogatni csak úgy? Anno a miskolci Gaga stúdióépülete hiper,szuper kártyás beléptetővel működött,magyarul csak a dolgozók osonhattak be oda.Maximum,ha nyertél valamit,de előtte megkellett indokolni a kapucsengőn a jelenlétedet!
 #109864  Szerző: donder

Anno 1-2 évvel ezelőttig míg a MAX a Kurucz utcában tevékenykedett (Műsorvezetőség szempontjából) addig volt ott jó élet...
Mihelyt tulajváltás történt kamikáze mód zuhant a színvonal...
Facebookos kérdésekre nem válaszolnak, meglátogatni őket nem lehet, meg semmi...
A Kurucz utcán az >>összeszokott és jó<< banda már (elvileg) több tagja elment... (nem csoda hogy miért...)
Régebben mikor még kis pö*s kezdő rádiós voltam, nem mertem hozzájuk bemenni... Nagy kár volt!!!!! (Megsúgom, 800 méterre lakok a régi stúdiótól, ugyanabban az utcában).
Szomorú, és elkeserítő!

Ja és akkor már szóba se hozzam hogy régebben mi volt még...
- FUN (5 frekivel)
- FM95 (sok frekivel)
- MAX (3 freki)
- City....
És sorolhatnám... (Megsúgom, az OK amiért tönkrementek, zavarba ejtően közös majdnem mindegyik rádiónál, azonban az INDOK mái napig *nyílt titok*.
 #109821  Szerző: orrhang

nagyjabol ismerem. FM95-re gondolsz a masik radio kapcsan (bocs, Best FM)?
Ha igen, az egy eleg profin felepitett radio, gazdasagilag, markentingben es programmingban is, nem nagyon kene neki eltunni sehova. Az mar mas kerdes, hogy a verfrissites raferne.
Max: annak mar regen el kellett vna tunnie. pont ellentete a masiknak, es nem tartom azt szep dolognak,hogy azert mert nem fizeti ki a musorvezetok beret (nem allitom, csak hallottam pletykakat), musorszolgaltatasi dijat, stb... ebbol tud versenyezni es olcsobban reklamot adni (bar igy se sokmindenkinek kell).
A studiorol ne is beszeljunk, a radiozas szegyene, meg nemelyik kiskoznek is szinvonalasabb studioja van. Nem tudom a hasznalt szoftvereik mennyire sajatok, errol is keringenek pletykak.
Szoval egy olyan gazdasagi vallalkozas, ami abbol mukodik, hogy kijatsza a torvenyeket es ezzel szerez elonyt azokkal szemben, akik betartjak, haaat tunjon is el orokre.

a fent leirt negativ dolgok nem sajat tapasztalatok, kizarolag az elozo hozzaszolasokra utalva formaltam.
 #109794  Szerző: exfm

orrhang írta:hagy dontse mar el a piac, hogy mennyit bir el, vagy sem. Ha a kiskoz nem akarna kereskedelmi lenni es szet..i a reklampiacot, akkor megelne tobb kereskedelmi is es lenne verseny, 2 radio eseteben nincs!
Véleményem szerint ha alakítható lenne a debreceni piac, akkor mindkét kereskedelmi rádió eltűnt már volna a mélyben...
Ha ismered Debrecent érted mire gondolok.
 #109764  Szerző: orrhang

hagy dontse mar el a piac, hogy mennyit bir el, vagy sem. Ha a kiskoz nem akarna kereskedelmi lenni es szet..i a reklampiacot, akkor megelne tobb kereskedelmi is es lenne verseny, 2 radio eseteben nincs!
 #109756  Szerző: nyikolaj

Igen.Pontosan ezt mondom én is.Kereskedelmiből elég Debrecenbe 2 rádió.De azok tényleg legyenek nyereségesek,és hallgatottak.Közösségi is pont annyi van ott jelenleg amennyi kell. 90 mhz Friss/ Mária, 94.4-Európa. Talán még egy kisköz tényleg elférne oda,aminek értelme is van.És ennyi pont elég a piacra.
 #109754  Szerző: djlacee

A végén még oda lyukadunk ki, hogy normális dolog az évek alatt felépített, és működő kereskedelmi rádiók ledöntése? Én úgy gondolom, hogy egy Debrecen méretű városban elfér 2 kereskedelmi, egy közösségi és 1-2 kisközösségi rádió is.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 19