RADIOSITE Fórum

• Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

#109926  Szerző: Ivoa

nyikolaj írta:Öööö....lehet,hogy fáradt vagyok már de,hogy jön ide Veszprém?Tudom,hogy a Mária székhelye,és akkor mi a szitu?
Sehogy. Éppen ez a vicc benne. (illetve lehet, hogy az irományt a Veszprém 94,6 alapján készítették, és benne maradt)
 #109893  Szerző: nyikolaj

Öööö....lehet,hogy fáradt vagyok már de,hogy jön ide Veszprém?Tudom,hogy a Mária székhelye,és akkor mi a szitu?
 #109878  Szerző: Ivoa

mihalylovics írta:
nyikolaj írta:Végre megtör az évek óta tartó csend! Encs:95.4 mhz-et megint pályáztatják!
Remélem a másik társfrekit is előveszik majd. Szikszó:93.6!
Csak könyörgöm...ne vallási legyen!!! :(
Sajnos közösségi... :( Így valószínű, hogy vagy "citrusféle" beszélgetős (konkrétan az egyik pesti hídról elnevezett), vagy pedig 24 órában, permanensen imaműsorokat sugárzó, egyébként iszonyúan magas hallgatottságú adó kerül ide :D
A Ctrl-C, Ctrl-V átka:

"Médiaszolgáltatási tapasztalat: maximum 8 pont
3 pontot kap az a pályázó, amelyek a pályázati ajánlat benyújtását megelőzően öt (5) éven
belül legalább három (3) évig földfelszíni rádiós médiaszolgáltatási jogosultsággal rendelkezik,
vagy rendelkezett Veszprém telephellyel."

Szerintem a R1-en és a Klubrádión kívül egy ilyen cég sincs. :P
 #109873  Szerző: tomee87

nyikolaj írta:Mária már van a térségbe.100.6! Inkább akkor a Lánchíd,vgy Európa.De várjuk ki a végét.Hát ha lesz új pályázó.
Annyit tudok, hogy a 100.6 előtt a Mária érdeklődött és fel akarta vásárolni a 100.0 Sátoraljaújhelyt. De szerencsére nem lett belőle semmi :)
 #109872  Szerző: nyikolaj

Mária már van a térségbe.100.6! Inkább akkor a Lánchíd,vgy Európa.De várjuk ki a végét.Hát ha lesz új pályázó.
 #109831  Szerző: mihalylovics

nyikolaj írta:Végre megtör az évek óta tartó csend! Encs:95.4 mhz-et megint pályáztatják!
Sajnos közösségi... :( Így valószínű, hogy vagy "citrusféle" beszélgetős (konkrétan az egyik pesti hídról elnevezett), vagy pedig 24 órában, permanensen imaműsorokat sugárzó, egyébként iszonyúan magas hallgatottságú adó kerül ide :D
 #109827  Szerző: tomee87

Ezen a környéken a Magyar Katolikus Rádió szerintem kizárva, ők partnerek a Szent István Rádióval, szerintem biztos, hogy soha nem akarnak FM-en egy vételkörzetben sugározni, mivel ugyanaz a kategória és a fenntartó.
Amit esélyesnek látok, az az Európa, bár nem tudom a 90,4 arra mennyire vehető, illetve a Szent István, bár ez is a 95,1-től és a 101,8 vételétől függ.
Én a sátoraljaújhelyi 100,0 MHz-re leszek majd kíváncsi. Oda se esélyes szerintem a Katolikus, az Európa is érdekes, mert a nyíregyházi 100,5 és záhonyi 90,4 miatt gyakorlatilag nem sok új embert érnének el az újhelyi adóval. Így esélyes a Mária vagy Lánchíd, kereskedelmi freki esetén a Rádió M vb. :D
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 107