RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#109902  Szerző: noartist

Szerintem éjfélkor történni fog valami.
Valaki nyomja le a REC gombot..
 #109896  Szerző: Roger

"Hamarosan jövünk az infókkal. Szánalmas ügy sajnos"

( Zárojelben: Nekem ez az egész olyan mint ha valami vagy valakik külön utat szeretnének járni és az egyiké a név/brand...a másiké a technika/engedély/freki )
 #109891  Szerző: samsung

asr27 írta:De ez annyira logikátlan, hogy a Rise azt írja, hogy ők nem lesznek soha Stereo FM, viszont az ő streamjuk lett átnevezve! Ha más rádió indulna Stereo FM néven akkor teljesen új stream lenne.
azért arra kíváncsi lennék ki írogat a RiseFm nevében :D

asr ugyan ezt írtam én is kicsit lentebb :D
 #109889  Szerző: asr27

De ez annyira logikátlan, hogy a Rise azt írja, hogy ők nem lesznek soha Stereo FM, viszont az ő streamjuk lett átnevezve! Ha más rádió indulna Stereo FM néven akkor teljesen új stream lenne.
 #109887  Szerző: samsung

Nickman írta:
Ivoa írta:Introkban, stb. maradt a "Rise FM, ha a zene nem elég?", csak a név változott a neten? :S
Maradt a szignálpark. Továbbra is RiseFM. Reméljük marad is!
Rise kirakott 1 fekete borítoképet... nem hiszem hogy így marad..
 #109885  Szerző: Nickman

Ivoa írta:Introkban, stb. maradt a "Rise FM, ha a zene nem elég?", csak a név változott a neten? :S
Maradt a szignálpark. Továbbra is RiseFM. Reméljük marad is!
 #109883  Szerző: samsung

még.. gondolom ez nem így lesz pár nap múlva
 #109881  Szerző: Ivoa

Introkban, stb. maradt a "Rise FM, ha a zene nem elég?", csak a név változott a neten? :S
 #109876  Szerző: asr27

"RiseFM: Sajnos a helyzet drámai. Hamarosan jövünk a részletekkel."
 #109870  Szerző: samsung

én már nem tudom követni :yuno:
írnak össze vissza mindent... már azt is írták hogy ők soha se lesznek stereofm :lol:
  • 1
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 470