RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#110317  Szerző: Attis

jeek írta:Elég gáz, hogy a SuperTV2 Tények 6-kor c. műsora 90%-ban nem más, mint az előző esti TV2 Tények Best of válogatása....
Nesze neked prémiumcsatorna :D TV2 színvonal...
A főműsoridős kínálatát meg akkor inkább hagyjuk! :sleep:
 #110267  Szerző: tomee87

Elég gáz, hogy a SuperTV2 Tények 6-kor c. műsora 90%-ban nem más, mint az előző esti TV2 Tények Best of válogatása....
Nesze neked prémiumcsatorna :D TV2 színvonal...
 #109894  Szerző: nyikolaj

Meg eleve,tök idegen férfi m.vezetőkkel nem sok mindent lehet elérni.Legalább egy szimpatikus hölgy m.vezető társat bekellett volna építeni.Aki rutinos!Malek Andi kivételével mindenki kan. Még a versenyzők is.
 #109791  Szerző: djlacee

Ez a szavazás a következőt mutatja számomra:
nem működik a szavazatküldő gomb
 #109778  Szerző: mlaszlo

donder írta:Azért ez is árulkodtató:
Kép
Nem csoda, szerintem akik nézték a műsort, ilyen rövid idő alatt azok sem tudták megismerni a versenyzőket. Ahogy láttam igazi beleszólása sincs a nézőknek, a cikkekben meg szinte csak a mesterekkel foglalkoznak.
Ha meg alapból ilyen rövid a formátum, akkor érdemesebb lett volna februárban indítani csak és nem az X-Faktor felénél. Elszúrta a TV2, az időpont is rossz volt, gondolom több évad nem is lesz belőle.
 #109566  Szerző: mlaszlo

Ivoa írta:Miért van az az érzésem, hogy az emberek alapból már mindent rossznak gondolnak, ami a TV2-re kerül saját gyártás címén, és így nem is adnak komoly esélyt nekik? (nem véletlenül, jegyzem meg)
Megnéztem a tegnapi részt, az alapján írtam le a véleményem. Filmsorozatnak jelölik, de attól messze van, inkább olyan reality féleség, mint az előtte futó Családi titkok. Kb. 20 perc az egész, amiből az első 4-5 perc az eddigiek összefoglalója és van egy mesélő, aki mindenféle, sokszor fölösleges információt hozzátesz.
 #109561  Szerző: tomee

Mert az évek során sikerült lerombolniuk egy brandet a folytonos balfa*kodással és variálásokkal.
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 203