RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#109938  Szerző: asr27

Facebookról:
XY nem tudom melyikőtök ír RiseFM alatt éppen, de kissé bicskanyitogató a stílusa. nem gondolom, hogy úgy kéne viselkedni a rajongóitokkal, és követőitekkel mintha egy agyon sértődött menstruáló csaj ülne a profilotok mögött. és főleg azokkal nem, akik egykor csapatotok tagjai voltak. elszomorító a helyzet, ami veletek történt, ami a RiseFM-el jelenleg történt, de nem hinném hogy ez a rajongók, követők, riserek, fórumozók hibája lenne. és én vagyok a legszomorúbb, hogy most ilyet kell írnom nektek. nekem, aki majdnem a kezdetektől fogva veletek volt.
Teljesen egyetértek! Már nem zárom ki azt sem, hogy hazudnak...
Ez az egész miben érinti a műsorokat? Nem tudnak bemenni a stúdióba a műsorvezetők, vagy mi?
 #109937  Szerző: Roger

Érdemes a RiseFM hozzá/megszólalásait elolvasni...lehet hogy beletrafáltam? :oops:
 #109936  Szerző: Chucky

Jani98 írta:A Chill Out megy még?Soha nem hallgattam,mert későn van,bár szerintem ezer éve nincs is..
Igen megy még. Éjjelente arra alszok. De gondolom az csak selector egy adott mappából.
 #109935  Szerző: noartist

Kedves xy , mint azt az oldalunkra is kitettük, a felületeinket jogszerűtlen támadás érte. Pillanatnyilag minden hangzó anyagunkat illetéktelen személyek is kezelik. A híreket nem a stúdióban gyártjuk, hanem készen kapjuk, s ezeket szerkesztjük be az adásba. Utánanézünk, blokkolva lett-e ez a felület is. Köszönjük az észrevételt!
 #109934  Szerző: noartist

Chucky írta:"RiseFM A műsorokat a helyzet rendezéséig szüneteltetjük. Köszönjük a megértést!"

Nem szeretnék kombinálni, de ha ezért szüneteltetik a műsorokat, akkor ott más baj van, nem pusztán hackerek!
Nincsenek is műsorok!Timo már nincs,ezzel kiesett a Flashback,és a kivi is.
Max a Top 30 van Davissel.
A Chill Out megy még?Soha nem hallgattam,mert későn van,bár szerintem ezer éve nincs is..
 #109932  Szerző: Chucky

"RiseFM A műsorokat a helyzet rendezéséig szüneteltetjük. Köszönjük a megértést!"

Nem szeretnék kombinálni, de ha ezért szüneteltetik a műsorokat, akkor ott más baj van, nem pusztán hackerek!
 #109922  Szerző: samsung

lehet hogy az 1-ik tulaj kicsit mérges lett és elkezdett játszadozni? :ninja:

ha majd megnyerik Netán a győri Frekit lehet 1 kicsi előrelépés.
csak hát valaki írta hogy nem hiszi hogy Megnyerik...
én attól kérdezném hogy mér mondja ezt?
 #109921  Szerző: samsung

!!!!FONTOS KÖZLEMÉNY!!!!
Ezúton tájékoztatunk Mindenkit, hogy jogosulatlan személyek avatott hackerek segítségével hozzányúltak a RISE FM kommunikációs platformjaihoz és azt zavaróan, jogellenes módon elterelik a „Stereo FM” virtuális felületeire (weboldal, online stream) a jogtulajdonos szándékaitól eltérően, bűncselekményt is megvalósítva ezzel!!
A RiseFM jogtulajdonosa a szükséges jogi lépéseket megtette, az informatikai felületek elterelését jogszerű eszközökkel – szándéka szerint – a napokban, a jogsértések folyamatos dokumentálása mellett helyreállítja!

Kérjük a hallgatóink és partnereink türelmét és megértését, de ígérjük, a jogszerű megtorlás nem marad el! Minden jogsértővel szemben, a személyre szabott felelősségre vonás érdekében haladéktalanul eljárunk!

A RiseFM Csapata

RiseFM A műsorokat a helyzet rendezéséig szüneteltetjük. Köszönjük a megértést!
 #109920  Szerző: asr27

Jani98 írta:HIVATALOS!
a RiseFM oldalát feltörték.Nincs SEMMIFÉLE StereoFM!Admin,ha kérhetnénk.. :))
Nem értem, akkor miért raktak fekete borítóképet a Facebook oldalukra?
 #109919  Szerző: noartist

djlacee írta:
Jani98 írta:HIVATALOS!
a RiseFM oldalát feltörték.Nincs SEMMIFÉLE StereoFM!Admin,ha kérhetnénk.. :))
a streamet is feltörték? az kemény
Engem is meglepett.
Csak az a sz.r,hogy attól,hogy kiderült,nem szűnik meg,attól még ugyanúgy haldoklik a rádió.Pénz ebből nem lesz..
  • 1
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 470