RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#109989  Szerző: djlacee

asr27 írta:
adminisztrator írta:
samsung írta:ha kicsit lejebb görgetsz nem írtad volna ezt :D Semmiféle stereo Fm nem lesz.
én ezt nem állítanám ilyen biztosan, de mindegy.
Most akkor hazudnak a RiseFM Facebook oldalán? :question: :gülü2:
azt meg én nem állítanám
 #109987  Szerző: asr27

adminisztrator írta:
samsung írta:ha kicsit lejebb görgetsz nem írtad volna ezt :D Semmiféle stereo Fm nem lesz.
Most akkor hazudnak a RiseFM Facebook oldalán? :question: :gülü2:
 #109985  Szerző: markfelt

#109983  Szerző: Richmonde

Még egy értelmes név a Music Fm után... Lehetne Hang Fm, vagy Zene Fm esetleg. Akkora brainstormingok vannak ebben az országban, hogy azt már az Időkép radarja is kimutatja. Kicsit több kreativitást, könyörgöm! :yuno:
 #109982  Szerző: LuciFerko

vikk írta:Azért ez így elég komoly.. :mellow: Tavaly ilyenkor még ment a Stereo FM, Veszprémben internetrádióként tesztüzemmódban, de aztán az a terv befuccsolt.. Tudom, mert én is az "egyetemi" rádiós csapat tagja lettem volna, ha komolyabban elindul.
Tehát remélem a nevet rólunk koppintották ezek a hekkerek!! :D
Amúgy: idióták, remélem megszívják..
És nem védettétek le a domaint? :S
 #109981  Szerző: vikk

Azért ez így elég komoly.. :mellow: Tavaly ilyenkor még ment a Stereo FM, Veszprémben internetrádióként tesztüzemmódban, de aztán az a terv befuccsolt.. Tudom, mert én is az "egyetemi" rádiós csapat tagja lettem volna, ha komolyabban elindul.
Tehát remélem a nevet rólunk koppintották ezek a hekkerek!! :D
Amúgy: idióták, remélem megszívják..
 #109947  Szerző: RXon

"Pillanatnyilag minden hangzó anyagunkat illetéktelen személyek is kezelik."

Mi van??? :ayfkm: Kizárták őket a stúdióból, vagy mi?
 #109939  Szerző: samsung

asr27 írta:Facebookról:
XY nem tudom melyikőtök ír RiseFM alatt éppen, de kissé bicskanyitogató a stílusa. nem gondolom, hogy úgy kéne viselkedni a rajongóitokkal, és követőitekkel mintha egy agyon sértődött menstruáló csaj ülne a profilotok mögött. és főleg azokkal nem, akik egykor csapatotok tagjai voltak. elszomorító a helyzet, ami veletek történt, ami a RiseFM-el jelenleg történt, de nem hinném hogy ez a rajongók, követők, riserek, fórumozók hibája lenne. és én vagyok a legszomorúbb, hogy most ilyet kell írnom nektek. nekem, aki majdnem a kezdetektől fogva veletek volt.
Teljesen egyetértek! Már nem zárom ki azt sem, hogy hazudnak...
Ez az egész miben érinti a műsorokat? Nem tudnak bemenni a stúdióba a műsorvezetők, vagy mi?
Pillanatnyilag minden hangzó anyagunkat illetéktelen személyek is kezelik. A híreket nem a stúdióban gyártjuk, hanem készen kapjuk, s ezeket szerkesztjük be az adásba. Utánanézünk, blokkolva lett-e ez a felület is. Köszönjük az észrevételt!
  • 1
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 470