RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#110131  Szerző: mimi

Dawe1797 írta:Csütörtökön 18 óra után pár perccel kértem számot
Mi már youtube-ról szoktuk meghallgatni... :)
 #110128  Szerző: Csongii

nyikolaj írta:18:00 után kérted! :) A szám meg 19:50 körül szólalt meg. :) A Műsorvezető ilyenkor látja,tudja,hogy egy későbbi időpontban fog menni az a szám,és nyílván azért nem játszotta le!
De akkor mondhatta volna, hogy bocsi, 1 óra múlva menni fog a zene, de MOST nem tudom már betenni stb stb... de ez így gáz. :|
 #110101  Szerző: Snake

Dawe1797 írta:
LuciFerko írta:
Dawe1797 írta:Csütörtökön 18 óra után pár perccel kértem számot Cookytól, de azt monda hogy sajnos nem tudja lejátszani. Ígyhát kaptam helyette egy másik számot. Be is adtak adásba.
Viszont itt az érdekesség: 19:49-kor megszólalt az a szám, amit kértem eredetileg :)
Mi volt az? :)
Nayer ft. Pitbull & Mohombi - Suavemente :)
Fú *** én inkább nem írtam volna ki, h mit kértem. :vomit:
 #110089  Szerző: Attis

Dawe1797 írta:
LuciFerko írta:
Dawe1797 írta:Csütörtökön 18 óra után pár perccel kértem számot Cookytól, de azt monda hogy sajnos nem tudja lejátszani. Ígyhát kaptam helyette egy másik számot. Be is adtak adásba.
Viszont itt az érdekesség: 19:49-kor megszólalt az a szám, amit kértem eredetileg :)
:sick: :vomit: Kommersz...
 #110084  Szerző: nyikolaj

18:00 után kérted! :) A szám meg 19:50 körül szólalt meg. :) A Műsorvezető ilyenkor látja,tudja,hogy egy későbbi időpontban fog menni az a szám,és nyílván azért nem játszotta le!
 #110083  Szerző: Dawe1797

nyikolaj írta:Lehet azért nem tudta lejátszani,mert a sz.gép nem engedte!Mivel a gépbe már bevolt készítve 19:49-kor,és ugye 2,3 órán melül nem engedi a legtöbb rádió játszani egy adott számot.
Gondolod, hogy véletlen egybeesés volt akkor? Ha már a kérésem előtt be volt készítve a gépbe?
 #110081  Szerző: Dawe1797

LuciFerko írta:
 #110080  Szerző: nyikolaj

Lehet azért nem tudta lejátszani,mert a sz.gép nem engedte!Mivel a gépbe már bevolt készítve 19:49-kor,és ugye 2,3 órán melül nem engedi a legtöbb rádió játszani egy adott számot.
 #110078  Szerző: LuciFerko

#110069  Szerző: Csongii

Lehet, hogy addigra leszedték és bíztak benne, hogy még hallgatod. ^^
  • 1
  • 426
  • 427
  • 428
  • 429
  • 430
  • 565